Dometic CoolFun SC 30B on ensimmäinen biokomposiittimateriaaleista valmistettu termosähköinen kylmälaukku. Sen hiilijalanjäljen kerrotaan olevan 26 prosenttia pienempi kuin perinteisillä polypropyleenistä valmistetuilla kylmälaukuilla.

Biokomposiitti sisältää niinikuituja hamppukasvista, joka on erityisen hyvä sitomaan hiiltä. Tämän vahvan materiaalin käyttö tarkoittaa myös sitä, että tuotteessa on käytetty vähemmän fossiilisia polttoaineita vaativia muoveja toiminnallisuudesta tinkimättä.

Kuidut tekevät kylmälaukun pinnasta luonnollisen näköisen. Kestävän kehityksen periaatteita noudattava kylmälaukku sopii loistavasti liikkuviin seikkailuihin, kuten ruokaostosten kuljettamiseen venematkoille ja piknikeille.

Kylmälaukku toimii 12 tai 230 voltin jännitteellä. Se jäähdyttää itsensä 18°C ympäristön lämpötilaa viileämmäksi, ja siinä on myös lämmitystoiminto, joka lämmittää sisäosan jopa 65 asteeseen.

Kannen usb-porttia voidaan käyttää matkapuhelimen tai muiden laitteiden lataamiseen, kun kylmälaukku on kytkettynä virtalähteeseen.

CooFun SC 30B painaa 4,3 kiloa ja sen ulkomitat ovat 40 x 30 x 45 senttimetriä.

www.dometic.com