Invertteri alkaa olemaan useimman matkaveneen vakiovaruste, sen verran hyvää verkkovirtaa kaipaavia elektronisia laitteita meistä kukin kantaa mukanaan koko ajan. Samalla, kun laitteet tulevat hienommiksi, ovat ne entistä vaativampia virran laadun suhteen.

Dometic on julkistanut DSP-sarjan invertterinsä. SinePower DSP ja DSP-T -laitteet tuottavat puhdasta siniaaltoa, joka kelpaa herkemmillekin laitteille, kuten tietokoneille ja televisioille.

T-malleissa on lisäksi ominaisuutena Smart Standby Mode -virransäästö, joka vähentää laitteen virrankulutuksen 0,2 ampeeriin, kun siihen ei ole kytkettynä mitään. Laite osaa myös sulkea itsensä kokonaan oltuaan riittävän kauan valmiustilassa.

Lisävarusteena on saatavissa kauko-ohjaus, jolla laite voidaan herättää lepotilasta. Elektroniikkahirmuille, jotka käyttävät sekä invertteriä että maasähköä, on T-malleissa automaattinen maasähköä priorisoiva jännitteentasaus.

DSP-malleja on saatavilla 12 tai 24 voltin malleina kuutta eri versiota 150–2000 W tehoisina. T-mallit alkavat 1300 watista ja lippulaivamallista saa 3500 watin nimellistehon.

Dometic julkisti samassa yhteydessä myös PerfectPower DCC -latausmuuntajamalliston, jonka kahdeksan eri mallia takaavat tasaisen 12 tai 24 voltin jännitteen 10–40 ampeerin virralla.

www.dometic.fi