Tämän jutun pääkuvassa esiintyvä Dragonfly 32 Evolution on kehitysversio 32 Supreme -mallista. Uudessa mallissa kellukkeiden muotoilua on kehitetty toimimaan paremmin kovemmassa tuulessa ja aallokossa. Tilava keskirunko säilyy entisellään. Vene saa maailmanensi-iltansa virallisesti Düsseldorfin venemessuilla tammikuussa.

Isompi uutinen on Dragonfly-malliston kasvaminen 40-jalkaisella kokoontaittuvalla trimaraanilla. Kokoontaittuvuus ei tosin 40:sen tapauksessa tarkoita kovin helppoa kuljetusta omalla trailerilla – massaa veneellä on lähes 5 tonnia ja leveyttä ponttoonit sisääntaitettuinakin 4 metriä.

Ulkoisesti Dragonfly 40 muistuttaa ulkoisesti pikkusiskoaan. Kannella sitlooda on kasvanut peräjatkeella, johon on sijoitettu tuplaruorit. Sisällä sisutus on myös hyvin samanlainen, mutta väljempi. WC on muuttanut taakse ja etukajuutta on myös tilavampi. Veneessä on sisäkone, joka on huomattavasti pienempien mallien perämoottoria käyttäjäystävällisempi ratkaisu. Iso Dragonfly esitellään livenä toukokuussa 2019.

Uusilla Dragonfly-malleilla ei ole vielä julkistettuja hintoja. Laatuveneinä ne eivät kuitenkaan ole halvimmasta päästä.

www.dragonfly.dk