Nopeista pursistaan tunnettu ruotsalaisvalmistaja Fabola on julkistanut Diva 34 SC -mallinsa. Se tulee kilpailluille 34-jalkaisten cruiser/racer-veneiden markkinoille selkeästi monia kilpailijoitaan urheilullisemmalla näkemyksellä.

Diva 34 SC:n runko on moderni, Berndt Lindqvistin luomus, jossa katse kiinnittyy niin rungon muodikkaan teräviin taitteisiin kuin purjehtimisen ehdoilla suunniteltuun istumalaatikkoon ja kanteenkin. Vene on pyritty tekemään mahdollisimman kevyeksi, käsittelyn helppouden ja tietenkin nopeuden takia. Veneessä on uusinta hydrodynaamista tietämystä hyväksikäyttäen suunniteltu, poikkeuksellisesti eteenpäin kallistettu köli. Myös keula on mallia panssarilaiva, eli alaosastaan eteen työntyvä.

Divan sitlooda on varsin tilava, johon mahtuu isompikin miehistö manöveeraamaan tai nauttimaan satamassa olosta. Pinnaohjaus vie oman tilansa, mutta se on asia, joka kuuluu Divan perimään. Sisustus on tehty tarkoituksella avaraksi, joka näkyy varsinkin salongissa. Veneen hyttimäärän ja sisustuksen voi räätälöidä useasta eri pohjavaihtoehdosta. Veneeseen mahtuu parhaimmillaan 8 yöpyjää.

Divan valmistusmenetelmä noudattaa valmistajan mukaan edelläkävijyyttä, jonka Diva 35 aloitti ensimmäisenä sarjatuotantoveneenä. Siinä käytettiin kevlar-laminaattia. 34 SC:n valmistusmenetelmä ja materiaalit ovat ainakin toistaiseksi liikesalaisuuksia.