Niissä on nyt uudet Bluetooth-lähettimet sekä tuki Garminin älykelloille, jotka käyttävät tiedonsiirrossaan ant-tekniikkaa. Nämä molemmat ovat langattomia tiedonsiirtotekniikoita.

Bluetooth toimii perinteiseen tapaan äänitiedostojen ja -kanavien vastaanottimena mobiililaitteelta, mutta uutta on se, että nyt langatonta tiedonsiirtomenetelmää voidaan käyttää hyväksi myös kauko-ohjainsovelluksissa. Tähän tarkoitukseen sopivat Android- ja iOS-puhelimet ja tabletit.

Ant on puolestaan Garminin käyttämä langaton tiedonsiirtomenetelmä, jonka avulla myös Garminin älykello toimii Fusionin kauko-ohjaimena.

Fusionin soittimia voi ohjata vanhaan tapaan myös yleisimpien monitoiminäyttöjen ruudulta nmea2000- tai Ethernet-liitännän kautta tai suoraan laitteen omista säätimistä.

Fusion MS-UD755:n äänilähteitä ovat FM/AM-radio, Bluetooth, usb, aux, iPod, iPhone ja mtp (media transfer protocol). Soittimessa on myös vesitiivis Uni-Dock-telakka älypuhelimelle.

Furion MS-AV755 sisältää lisäksi cd/dvd-soittimen ja hdmi-liittimen, joilla se toimii uusimpien televisioiden dvd-soittimena.

www.fusionentertainment.com