Galeonilla on tapa nimetä samalle rungolle syntyviä rinnakkaismalleja aika sekavasti eri mallinumeroilla, ikään kuin lähisukulaisuutta haluttaisiin jotenkin peitellä. Jalan mallinumeroerosta huolimatta syksyllä esiteltävä 410 HTC on rungoltaan, tekniikaltaan ja tiloiltaan sama vene kuin 400 Fly.

Ainoa oleellinen ero on kattoratkaisu, johon 400 Flyssa kuuluu mallinimen mukaan yläohjaamo, joka kurottuu lähes koko takakannen ylle. 410 HTC:ssä yläohjaamon tilalla on katto, johon kuuluu etuosan kookas lasikattoluukku sekä takana avotilan kattava kangaskatos. Molemmat liikkuvat napin painalluksella sähkötoimisesti.

Takakansi ja kansisalonki muodostavat sekä 400 Flyssa että 410 HTC:ssä yhtenäisen kokonaisuuden, johon kuuluvat avattava takaseinä, muunneltavat sohvat sekä Galeonin tavaramerkiksi muodostuneet avattavat terassilaidat. Kokonaisuutta voi vielä kuorruttaa uimatasolta käsin operoitavalla ulkopentterillä. Majoituskannelta löytyy kahden makuukajuutan ja kahden toiletin tilaratkaisu.

HTC:n hintojen voi odottaa jäävän niukasti Flyn alapuolelle, joten lähtöhintatason voi ennakoida asettuvan hieman reiluun 400 000 euroon.

www.galeon.pl 

www.nordecnautic.fi