Monelle kosketus Highlinen alumiiniribeihin on syntynyt venelomalla, sillä Highlinet ovat erittäin suosittuja charterveneiden apuveneinä. Silloin puhutaan malliston pienemmän pään Ultralite- ja Classic-mallisarjoista. Toisesta päästää löytyy kovempaan harrastus- ja hyötykäyttöön kustomoitavat 6–9-metriset Patrolit.

Uusi Sport-mallisarja versoo päiväristeilykäyttöön suunnattuja malleja kolmen ja kahdeksan metrin välille. Niiden on määrä toimia yhtälailla omavaraisina huviveneinä sekä isojen moottorijahtien tendereinä. Highfieldin mallistossa Sportit korvaavat nykyiset Ocean Master ja De Luxe -mallisarjat.

Sport-sarjan lanseeraus on aloitettu yläpäästä, mallilla 800. Siinä on esimerkiksi aurinkotasot molemmissa päissä venettä, wetbar sekä toiletti keskipulpetissa. Tehosuositus yltää 300 hevosvoimaan.

Kaikkiin yli viisimetrisiin Sporteihin tulee uimatason suihku, uimatasot ja uimaportaat ja pienimpiinkin ledivalaistus, tiikkijäljitelmäturkki, aurinkotaso ja istuinpehmusteet sekä vetotanko. Sekä tuubien että pehmusteiden värivaihtoehtoja on useita.

www.highfieldboats.com