Lagoon 46 on nimensä mukaisesti 46-jalkainen. Tiloihin ja viihtyvyyteen on panostettu, ja miksikäs ei, kun kerran tilaa riittää. Veneessä on kolme istuma-aluetta: maston edessä, katettu takakansi ja ruffin katolla oleva flybridge.

Takakannen bimini on kiinteä. Varsinainen ohjaamo sijaitsee flybridgellä, josta aukeaa 360-asteen näkymä joka suuntaan. Ohjaamon voi myös kattaa jäykällä katoksella tai biminikankaalla.

Veneen pääsalonki on avara ja valoisa kiitos joka puolelle aukeavien ikkunoiden. Käynti etu- ja takakansille käy liukuovien kautta, yläkannelle pääsee kahta kautta ja mereen on vain pari askelta.

Venettä tarjotaan joko nelihyttisenä tai kolmihyttisenä omistajan versiona, jossa koko styyran runko on omistajan valtakuntaa. Kaikkien hyttien kaksoisvuoteet ovat kiitettävän kokoisia saarekkeita, joilla kelpaa väsyneen merenkävijän lepuuttaa päivän riennoissa rasittuneita luitaan.

Lagoon 46:den riki noudattaa valmistajan nykytrendiä – masto on tuotu verraten kauas taakse ja keulakolmio tekee pääasialliset työt. Pienempi isopurje on helpompi käsitellä, mitä läpilatoitetussa purjeessa arvostaa. Vakiokeulapurje on itseskuuttaava fokka. Ilmoitettu purjeala on hieman alle 150 neliötä.

Uusi Lagoon on sen verran tuore, että hintatietoja ei vielä tällä haavaa ole saatavilla.

www.cata-lagoon.com

www.lagoon.fi