C11 jakaa perusrakenteen tasan vuosi sitten esitellyn avo-ohjaamollisen T11-mallin kanssa. Kahdella portaalla varustetun rungon mitat ovat samat, samoin kannen alla oleva kahden kajuutan, pentterin ja toiletin tilaratkaisu. Keulakajuuttaa saa kuormattua myös kannelta suuren keulaluukun kautta.

Tilavat kulkukannet ja leveät sivuliukuovet tekevät C11:ssä liikkumisesta ilmeisen helppoa, mikä käy isossa yhteys- ja retkiveneessä hyvin järkeen. Kauniilla kelillä voi ajella ja olla liukuovet ja lisävarusteena saatava kattoluukku levällään, jolloin ohjaushytissä pitäisi olla hyvinkin ilmava tunnelma.

Ohjaushytin istumajärjestelyt on monipuolisesti muunneltavissa. Muunneltavuus syntyy keskisohvan istumasuunnan määrittävästä käännettävästä selkänojasta, pöydästä sekä sohvan irtopalasta, joka täydentää joko peräsohvan koko kajuutan leveyteen tai yhdistää sohvat u-kirjaimen muotoon.

Moottorivaihtoehtoina on alkuun kaksi joko 300- tai 350-hevosvoimaista perämoottoria. Huippunopeuden pitäisi yltää päälle 40 solmuun. Myöhemmin konevalikoima kasvaa kahdella 400-hevosvoimaisella perämoottorilla tai kahdella 320- tai 440-hevosvoimaisella dieselsisäperällä, jos kysyntää ilmenee.

Vakiovarusteisiin kuuluu muun muassa Simradin 12-tuumainen plotteri (kojelaudassa on tilaa myös toiselle), Zipwaken automaattitrimmit, keulapotkuri, 75-litran jääkaappi ja lämminvesijärjestelmä sisä- ja ulkosuihkuilla. Lisävarustelistalta löytyy esimerkiksi ulko-ohjauspiste, joystick-hallintalaite, erilaisia vakainvaihtoehtoja sekä dieselgeneraattori ja ilmastointilaite.

Hintoja ei ole vielä vahvistettu, mutta arvatenkin kahdella 300-hevosvoimaisella Mercuryllä muodostetun vakiopaketin hinnat alkavat kolmosella.

www.nimbus.se 

www.boatworld.fi