Juhlavan kokoiset Privilege Signature 510 ja 580 veneet on tarkoitettu isommille vesille, vaikka toki niistä kelpaa saaristomaisemaakin ihailla. Laituripaikan kanssa vaan voi tehdä tiukkaa ahtaissa satamissamme. Joka tapauksessa Marc Lombardin ja Franck Darnetin piirtämät veneet ovat sulavan näköisiä ilmestyksiä missä tahansa ympäristössä.

Veneistä pienempi, Privilège Signature 510 ei ole mikään pienokainen 15,24 metrin pituudellaan ja 7,98 metrin leveydellään. Sen suuren salongin maisemaikkunoista avautuu 360-asteen näkymä. Veneessä on hulppeat tilat jopa 12 hengelle.

Valmistaja kehuu kolmikajuuttaisessa versiossa olevan suurempi omistajan hytti kuin yhdelläkään kilpailijalla. Omistajan hyttiin on myös oma sisäänkäynti salongista. Veneessä on 141 neliötä purjeita, joita hallitsee yksikin ihminen sähkövinssien avustuksella. Veneen lähtöhinta verottomana on 995 000€.

Suurempi Signature 580 on kertaluokkaa suurempi alus. Sen pituus on 18,65 metriä ja leveys 9,18 metriä. Venettä saa neljän tai viiden makuuhytin versioina, joissa neljän hytin versiossa yhden hytin tilan vie styyran runkoon sijoitettu keittiö – normaaliversiossa keittiö on yläsalongin yhteydessä.

Veneessä on kaksi ohjaamoa, yksi katolla ja yksi salongin etupuolella, josta on myös käynti edessä sijaitsevaan omistajan hyttiin. Veneessä on 210 neliön purjepinta-ala ja kuution verran tilaa sekä polttoaineelle että vedelle. Komeuden hinta? Verottomana alkaen 1,568 miljoonaa euroa.