Raymarine Axiomin -monitoiminäytön käyttäjät voivat LightHouse OS 3.6 -päivityksen myötä käyttää DJI Mavic Pro -dronejaan suoraan Axiomin UAV App -sovelluksesta. Mitä hyötyä tästä on? Valmistajan mukaan paljonkin ja kukapa ei olisi toivonut lintuperspektiiviä joissain tilanteissa.

Axiom UAV Appin avulla voit lennättää DJI Mavic Protasi suuremmalta näytöltä, ottaa kuvia ja videoita ja katsoa ympäristöäsi uusin silmin. Lennokkia voi myös ohjata Axiomin sovelluksen kautta. Käytettävissä on virtuaalinen joystick käsin lentämiseen, kaikki normaalit automaattiset lentomoodit, joista tärkein on automaattinen paluu veneelle. Lennokin kameraa voidaan ohjata Axiomista ja se voidaan asettaa vaikkapa leijumaan veneen yläpuolella tai seuraamaan sitä tietystä kulmasta.

Axiomin ja DJI:n yhteistyönä lennokilla voi käydä tarkistamassa reittipisteitä tai vaikkapa luonnonsatamia. Kun lennokin kameran varustaa polarisoivalla linssillä, toimii se isompien kalojen paikantajana ja vedenalaiset riutat ja matalikot ovat paremmin näkyvissä, jos vesi on kirkasta.

Axiom UAV on ilmainen päivitys Axiom-, Axiom Pro- ja Axiom XL -monitoiminäyttöihin ja se on saatavilla Raymarinen verkkosivustolta. Täyttä hyötyä varten täytyy tietenkin myös hankkia DJI Mavic Pro -drone...

www.raymarine.fi