Seitsemän metrisessä Sun Sportissa on tuttua Sea Rayn tyyliä. Laatuvaikutelmaa kohottaa esimerkiksi avotilan laadukas ja huolella värikoodattu verhoilu. Värimaailman voi kustomoida eri vaihtoehdoista mieleiseksi, avotilan sinistä tai valkoista ledivalaistusta ja uimatason harmaata tai mokanväristä SeaDek-pinnoitusta myöten. Ulkonäkö on muuttunut muutenkin edukseen, sillä keulakajuutan ikkunoiden sijainti on vaihtunut kannesta runkoon.

Sun Sportin keulakannella on syvennys, johon lisävarusteena saatavilla oleva aurinkopatja solahtaa tukevasti paikalleen. Tasainen keulakansi toimii myös turvallisena kulkuväylänä. Avotilassa on mukava u-sohva, jonka keskelle saa tiikkipöydän. Pöydäksi voi valita joko pienemmän pyöreän tai suuremman neliskulmaisen taittolevypöydän.

Muunneltavuutta oleskelutiloihin tuo apukuskin paikan taittoselkänoja ja perän kiinteä aurinkotaso. Aurinkotason alla on kookas tavaratila, jonne mahtuu isompiakin vesiurheiluvälineitä. Niille ja muilla varusteilla on tilaa myös avotilan lattialuukun alla olevassa ruumassa.

Avotilan ja uimatason välissä on paapuurin laidalla esimerkillinen kulkuväylä. Moottori on ripustettu perinteisen moottorikaivon sijaan uimatason takareunaan saakka ulottuvaan bracketiin eli perämoottoritelineeseen. Sen ansiosta uimataso on perämoottoriveneeksi laaja ja yhtenäinen. 

Kajuutassa on totuttuun tapaan v-vuode, jonka keskelle voi asettaa täytepatjat. Kemialliselle wc:lle on oma säilytys- ja käyttöpaikka.

Moottorivaihtoehtoja on kolme. Jo perustason muodostava 150-hevosvoimainen Mercury riittää varmasti, mutta mieluummin Sun Sport ansaitsee parikseen uuden sukupolven V6:n- tai V8:n. Budjettia kannattaa venyttää myös muutamaan lisävarusteeseen, kuten vaikkapa Mercuryn ActiveTrim-moottoritrimmiavustimeen, kuomuvarustukseen ja avotilan jääkaappiin.

www.searay.com

www.marinepalvelu.fi