NSS Evo3S on saatavilla 9-, 12- ja 16-tuuman malleina. Laitteissa on kattavat ominaisuudet useimpiin käyttötarkoituksiin kuten sisäänrakennettu gps-vastaanotin ja kaikuluotain, Halo-tutkavalmius, avotutkien tuki sekä integrointimahdollisuus Simradin autopilottijärjestelmien valikoimaan.

Näytöt on toteutettu valmistajan SolarMAX IPS -teknologialla, joka tarkoittaa valmistajan mukaan selkeämpää ja kirkkaampaa kuvaa kaikissa valaistusolosuhteissa. Näytöt toimivat myös polarisoitujen aurinkolasien kanssa ja ne on suunniteltu kestämään vettä ja auringon paahdetta niin, että niihin ei tiivisty kosteutta eikä näyttö sumennu. Käyttöliittymässä on valmistajan aikaisemmista tuotteista tuttu.

NSS Evo3S:ssä on 1 kW:n Chirp-kaikuluotain. Se tukee kaksikanavaisia Chirp-kaikuantureita, joilla voidaan kattaa useita syvyysalueita samalla laitteella. Kaikuanturiportteja on kaksi, joten yhteen näyttöön saa liitettyä useita kaikuantureita. Laite tukee sekä Active Imaging -järjestelmää että ForwardScan-luotaimia.

Laitteessa on tehokas iMX 8 -suoritin ja tukee usean näytön verkottamista. Järjestelmää voi laajentaa lisäämällä Simrad-moduuleja ja -lisävarusteita. NSS Evo3S näytön voi jakaa iOS- ja Android-laitteisiin ja sen ohjelmiston voi päivittää langattoman yhteyden kautta.
Evo3S-laitteiden toimitukset alkavat heinäkuussa. Suositushinnat alkavat 9-tuumaisen noin 3 100 eurosta. 12-tuumaisen listahinnaksi ilmoitetaan 4 960 euroa ja 16-tuumaisen vajaat 7 650 euroa.

www.simrad-yachting.com