Sivustolla 70 vierailijaa

31.03.2020

Mahtuuko mukaan?

AMT on osannut ennenkin hyödyntää olemassa olevat sentit tehokkaasti, mutta 165 BR:n kohdalla tilankäyttö on jo lähes taidetta. Jos haluaa ulkomitoiltaan ja painoltaan mahdollisimman kompaktin, helposti käsiteltävän ja jarruttomalla trailerilla kuljetettavaksi sopivan, mutta mahdollisimman tilavan bowriderin, se on tässä.

Peräpenkin jalkatilat on se kohta, missä senttien puuttuminen tuntuu yleensä ensimmäisenä. Eikä pelkästään peräpenkillä istuvan polvitiloissa, vaan ylipäätään taka-avotilassa liikkumisessa ja siinä, kuinka helppoa esimerkiksi peräpenkin alla olevaa säilytystilaa on käyttää.

165 BR:ssä kaksi aikuistakin mahtuu istumaan ohjaamon erillisistuimella ja takapenkillä perätysten ilman ongelmia. Myös kulkemiseen keulasta pulpettien ja ohjaamon erillisistuimien välistä peräpenkin reunoilla olevien askelmien ja kuomutallin yli uimatasoille ja takaisin on tilaa, samoin takapenkin säilytystilan luukun avaamiselle ja tavaratilan käyttämiselle.

Keulassa on kaksi yllättävänkin mukavaa laitapenkkiä ja lähinnä askelmana toimiva keulatuhto. Kulkureitit sekä keulasta että sivuilta ovat kunnossa ja tyhjää turkkitilaa on sen verran, että keulaa voi hyödyntää myös kuorma- tai harrastustilana. Varsinaisia säilytystiloja keulassa on kuitenkin vain pienen, keulakannen alla olevan avoköysilokeron verran. Perässä on vähän isompi kannellinen ankkuriboksi, mutta vain paapuurin puolella.

Pääsäilytystilat ovat apukuskin pulpetissa ja peräpenkin sisällä. Molemmat nielevät hyvän määrän tavaraa ja molempiin on sujuva päästä käsiksi. Apukuskin pulpetin käytännöllisyys tosin paranisi, jos tilaan olisi luukku myös etuavotilan puolelta.


Kuvat

Tilamitat

 
   
Sisäpituus lattiatasolla 264 cm
Sisäpituus isuintasolla 344 cm
Sisäleveys keulassa 65 cm
Sisäleveys pulpettien edessä 150 cm
Sisäleveys ohjaamossa 174 cm
Sisäleveys perässä 170 cm
Peräsohvan leveys 130 cm
Keulapenkin leveys 80 cm
Keulatason pituus 39 cm
Pulpettien väli 44 cm
Tuulilasin korkeus 117 cm
Uimatasojen pituus 56 cm
Ratista selkänojaan 60–72 cm
Takapenkin jalkatilat 28–40 cm
Ratista lattiaan  68/54 cm (keskiöstä/kehän alareunasta)
Penkin korkeus 40 cm

Keskustele