Sivustolla 66 vierailijaa

21.08.2017

Mahtuuko mukaan?

Tilojen osalta olemassa olevat sentit on käytetty 190 BR:ssä tehokkaasti. Taka-avotilassa on mukavasti väljyyttä, mikä mahdollistaa myös monikäyttöisyyden ja muunneltavuuden.

Vakioasussaan takatila toimii neljän–viiden hengen matkustamona, jossa kaikki kyytiläiset istuvat luontevasti katse menosuuntaan. Ohjaamon erillisistuimien ja peräsohvan väliin jää reilusti tilaa rantautumis- tai harrastustilanteiden mukaiselle liikkumiselle.

Lisävarustelistalta löytyvät L-sohvan laajennuspatjat (1 100 €) ja pöytä (605 €) tuovat lisää vaihtoehtoja veneessä oleskeluun, tukkimatta kuitenkaan kriittistä kulkuväylää taka-avotilasta keulaan tai peräkannelle. Kokonaisuus on näinkin pieneen veneeseen erinomaisen toimiva ja mukava, vaikka tiettyjä kompromisseja väistämättä muodostuu. Esimerkiksi kun pöytä ja sohvan laajennuspalat ovat paikallaan, ei turkin alla olevan tavaratilan tai peräsohvan alla olevan säilytystilan luukkuja pysty enää täysimääräisesti avaamaan.

Säilytystiloja on kuitenkin kokonaisuudessaan paljon, sillä isompia esineitä mahtuu myös pulpettien sisältä oleviin säilytystiloihin. Pienemmät taskutavarat ja tarpeellisuudet solahtavat puolestaan kannelliseen hansikaslokeroon, mukitelineisiin tai laitojen avohyllyihin. Kiinnittymisvarusteille on omat paikkansa, sillä keulasta ja peräkannelta löytyy yhteensä kolme kookasta ankkuriboksia ja lepuuttimille on oma sisälaitaan upotettu teline.

Keulatila on kalustettu skandinaavisille bowridereilla tyypilliseen tapaan minimalistisesti lähinnä läpikulkutilaksi. Pulpettien edessä olevat penkit toimivat pääasiassa askelmina, vaikka niihin istuinpehmusteet saakin lisävarusteena (250 €). Mukavuuden kannalta oleellisia selkänojatoppauksia settiin ei kuulu


Kuvat

Tilamitat

Sisäpituus:  Lattiatasossa 315
Istumatasossa 408
Sisäleveys: Keulassa xx
Pulettien edessä 150
Ohjaamossa 200
Perässä 200
Sisälaitakorkeus: Perässä 75
Kulkuleveys: Pulpettien välissä xx
Seisomakorkeus: Kuomun alla xx
Kannet: Keulakannen pituus 42
Uuimatasojen pituus 65
Sivukansien leveys -
Kalusteet: Keulapenkit 2 x 60
Apukuskin penkki 55
Peräsohva 130
L-Sohva 130 x 125-180
Ohjaamo: Tuulilasinkorkeus 118
Penkin korkeus 42
Ratista selkänojaan 59-71
Ratista lattiaan 59/74

Keskustele