Sivustolla 60 vierailijaa

07.06.2019

Mahtuuko mukaan?

Galeon on ajatellut 640 Flyn ensisijaisesti omistajan operoimaksi alukseksi. Jos ei, on vakio- ja Aft Dinner -versioihin saatavissa kahden hengen miehistökajuutta, joka yhteydessä on oma suihkulla varustettu toiletti.

Varsinaisten makuukajuuttojen osalta tilaratkaisuja on neljä, joista testiveneen kolmen yllättävänkin tasavertaisen parivuoteellisen makuukajuutan versiota tehdas kutsuu osuvasti "kolmen masterin versioksi".

Todellisuudessa omistajanlukaaliksi valikoitunee parhaan yksityisyyden, tilavimman suihkun, kookkaimman meikkipöydän ja eniten vapaata lattiapinta-alaa tarjoava keulakajuutta, jonne johtaa oma rappukäytävä paapuurin puolelta.

Majoituskannen keskiveneen fasiliteetteihin kuljetaan kansisalongin styyrpuurin laidalta alkavasta rappukäytävässä. Makuukajuuttojen kisan hyvänä kakkosena tulee valtavilla runkoikkunoilla varustettu taaempi keskikajuutta, joka hyödyntää oivallisesti koko rungon leveyttä. Kolmaskin makuukammari on viihtyisä, mutta sinne majoittuvien on tultava toimeen ilman privaattitoilettia. Päivätoiletti on kuitenkin ihan vieressä.

Kansisalonki on avara ja valoisa, mutta lopulta ehkä kuitenkin se alue, jossa 640 Flyssa on vähän tingitty. U-sohva toimii sekä sisämatkustamona, -oleskelutilana ja -ruokailutilana. Joissakin vastaavankokoisissa jahdeissa on salonki ja ruokapöytä erikseen.

Valtava pentterisaareke on nykytyyliin sijoitettu taakse, josta tarjoilu sujuu luonnikkaasti joka suuntaan. Lasku- ja kaappitiloista sen enempää kuin varustuksesta ei tarjoilut jää kiinni.

Yläkannelle johtaa vain yksi portaikko, joka on sijoitettu tavanomaiseen tapaan takakannelle. Flybridge on jälleen ekstrakookas, jopa veneen kokoluokka huomioiden.

Takaosa on pyhitetty tilavalle sohvaryhmälle, jonka keskellä on kulmasohvan mukaisesti L-muotoon laajeneva pöytä. Sen etupuolella on vielä pienempi dinetti ennen etuosan aurinkotasoa. Kokonaisuuden kruunaa jo mainittu baarikeittiö.


Kuvat

Majoituskansi – keulan mastercabin

Majoituskansi – keskiveneen mastercabin

Majoituskansi – neljä kajuuttaa

Pääkansi – Aft Diner Mode

Pääkansi – Carousel Mode & Beach Mode

Flybridge

Keskustele