Saksalainen Brabus on tunnettu tehtaan hyväksymänä Mercedes-Benzien kustomoijana. Nyt Brabus tekee saman Axoparin veneille. Ensimmäinen yhteistyön tulos on Brabus Shadow 800, joka on Brabusin toiveiden mukaan erikoisvarusteltu ja -viimeistelty Axopar 37 Sun-Top.

Mallimerkinnän mukaiset hevosvoimat syntyvät pakettiin kuuluvista kahdesta 400-hevosvoimaisesta Mercury Verado 400R -perämoottorista. Hallintalaitteistoon kuuluu vakiona JPO-joystick, kaksi monitoiminäyttöä sekä muutenkin täydellinen valikoima elektroniikkaa, kuten vedenalainen kamera.

Braus-leima ei tule ilmaiseksi, sillä Shadow 800:n Saksan hinnaksi 397 500 euroa. Se on melko tarkkaan puolet enemmän kuin mitä vakiovarustellusta tavallisesta Axopar 37 Sun-Topista pyydetään suurimmilla koneilla (2 x 350 hv) varustettuna.

Kaudelle 2018 Shadow 800:aa valmistetaan rajoitettu 20 veneen sarja. Vuonna 2019 Brabus-tuotannolle avataan Axoparin tehtaalle omat tuotantotilat, ja mallistoa tullaan laajentamaan. Brabus-versio on luvassa ainakin Axoparin tuloillaan olevasta uudesta 45-jalkaisesta lippulaivasta.

www.brabus.com

www.axopar.fi