Yamaha Center Turkua ja Yamaha Center Vantaata pyörittävä Boat Store Finland Oy on ostanut Marinetekilta Keilalahti Marinan osake-enemmistön, mihin kuuluu Keilalahden sataman 150 venepaikkaa sekä satamassa sijaitseva asunto- ja toimistokäyttöön soveltuva kelluva rakennus. Lisäksi alueella on mahdollista rakentaa vielä 180 venepaikkaa lisää.

Boat Store Finlanda avaa keilalahteen ensi keväänä Yamaha Center Espoon, josta tulee Suomen suurin veneiden koeajo- ja myyntikeskus. 

– Koeajomahdollisuudelle on selkeä tarve, eikä suuri osa venemyymälöistä sellaista pysty tarjoamaan. Veneilijöille Keilalahden Yamaha Center Espoo tulee olemaan pysyvä uiva venenäyttely, jossa pääsee testaamaan 10 kuukauden ajan vuodesta sekä uusia että käytettyjä veneitä, Boat Store Finlandin toimitusjohtaja Tomi Varjonen kertoo.

Keilalahti Marina on Marinetekin rakentama nykyaikainen satama, jonka tukevissa laitureissa on kylki- ja kävelyaisakiinnityspaikkoja sekä pienemmille että suuremmille veneille.

 

Yamaha Center Espoon valikoimaan tulevat kuulumaan Yamaha-perämoottorien lisäki kotimaiset suosikkivenemerkit Buster, Yamarin, Cross, Husky, Finnmaster ja TG sekä Zodiac-kumiveneet. Lisäksi valikoimaan kuuluvat Boat Store Finlandin maahantuomat italilaisen Ferretti Groupin Ferretti-, Riva- ja Pershing-luksusjahdit sekä ranskalaiset Beneteau-moottoriveneet. 

Uusien ja käytettyjen veneiden myynnin lisäksi Keilalahdessa aloittaa veneiden vuokrauspiste ja valtuutettu Yamaha Service -huoltopiste. Talvella jäätilanteen salliessa Keilalahdessa pääsee koeajolle myös Yamahan moottorikelkoilla ja ATV-ajoneuvoilla, kesäkaudella valikoimaan kuuluvat myös Yamaha-moottoripyörät. 

Boat Store Finland on Suomen suurin vapaa-ajan konekauppa, jonka liikevaihto oli viime vuonna 16,5 miljoonaa euroa. Tänä vuonna liikevaihdon odotetaan nousevan lähes 20 miljoonaan euroon. Toimitusjohtaja Varjosen mukaan Keilalahden koeajokeskuksella Boat Store Finland tavoittelee ensi vuonna pääkaupunkiseudulta neljän miljoonan euron liikevaihdon kasvua.

www.boatstore.fi 

www.yamaha-center.fi