Aiemmin omat kalastusvarustesarjansa ovat saaneet 4,4 ja 4,9 metriä pitkät Buster S ja Buster M -mallit. Uudet kalastusvenesarjat on räätälöity Busterin uusimpia malleja varten, 6,05 metriä pitkäksi kasvaneeseen XL:ään ja 20 senttiä pidempään XXL:ään.

Räätälöidyillä ja nopeasti asennettavilla ja irrotettavilla kalastusvarusteilla XL ja XXL muuttuvat huipputason heittokalastusveneiksi, ilman että niiden käyttökelpoisuus perhe- tai yhteysveneenä kärsii. 

 

XL:n ja XXL:n keulan kalastustasoksi on tarjolla useita vaihtoehtoja. Keulan avotilan sivuille tulevien vapalaatikoiden väliin asetettava taso muodostaa yhdessä etupenkin kanssa 1,2 metriä pitkän tasaisen heittotason, jonka alle jää tavaratilaa. Toinen vaihtoehto on keskelle sijoitettava kolmas vapalaatikko, joka ulottuu aina pulpettien väliin ja ohjaamon erillisistuimien kohdalle saakka. Sen sisälle mahtuu seitsemän 8 jalan vapaa.

Takapenkistä ja uimatasoista muodostuu veneen toinen heittotaso, kun takapenkin selkänoja korvataan tasaisella kansiluukulla. Heittotason pituudeksi muodostuu 1,2 metriä. Suurempi, 1,6-metrinen heittotaso syntyy, kun takapenkki peitetään liukuestokuvioidulla alumiinitasolla, jonka voi siirtymien ajaksi nostaa pystyyn takapenkin selkänojaksi.

Keulamoottorille syntyy oma paikka paapuurin keulaknaapin tilalle kiinnitettävällä telineellä. Samalla kiinnitysknaapi siirtyy käytännöllisempään paikkaan moottorin etupuolelle. 

Muita valikoimaan kuuluvia kalastusvarusteita ovat esimerkiksi  moneen paikkaan sijoitettavissa olevat ja takapenkin alle asennettava hapettava, 22-litrainen sumppu.

www.buster.fi