Boating App -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi, ja sen avulla käyttäjä voi käyttää erilaisia karttoja ja ominaisuuksia maksutta. Sovellus on saatavilla kuudella kielellä, joista yksi ei ole suomi.

C-Mapin karttoja on valmistajan mukaan parannettu ja siinä on uusi etäisyyksien mittaustyökalu sekä koordinaattien perusteella toimiva hakutyökalu. Jäljempänä mainittujen tarkoituksena on parantaa navigointikokemusta täydentämällä sovelluksen nykyisiä autorouting-, omat reittipisteet-, reitit- ja jäljet-ominaisuuksia.

Sovelluksen merisääennuste on myös päivitetty niin, että käyttäjät voivat nähdä kuun vaiheen tulevilla reissuillaan. Lisäksi he voivat tarkastella suunnitellun reitin sade-, tuuli-, vuorovesi- ja aallokkotietoja.

C-Mapin sovellus luetteloi tuhansia uusia veneilijöitä kiinnostavia kohteita eri puolilla maailmaa. Kohdetiedot sisältävät tiedon saatavilla olevista palveluista, vhf-kanavista, puhelinnumerot, kiinnityspaikkojen määrät, syväykset sekä käyttäjien valokuvia ja arvioita paikkaseudusta ja fasiliteeteista.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi, ja sitä voi käyttää puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Jos käyttäjä on internet- tai matkapuhelinverkon ulkopuolella, sovelluksen voi päivittää Premium-versioon, joka mahdollistaa offline-karttojen ja säätietojen latauksen.

www.c-map.com