Kalastuksen ja metsästyksen ystävät ovat jo pitkään olleet turhautuneita siitä, ettei markkinoilla ole ollut montaakaan hyvää, vahvaa ja tehokasta kylmälaukkua, josta valita.

– Ympäristöön sulautuminen voi olla avain siihen, että retkestä tulee menestys. Uuden Dometic Cool-Ice -kylmälaatikon vihreä väri sopii täydellisesti luontoon, Dometic kehuu tiedotteessaan.

Uusi tummanvihreä Dometic Cool-Ice on myös yhteensopiva erilaisten lisävarusteiden kuten vapatelineen kanssa. Lisäksi siihen voidaan valita istuinpehmuste, joka on helppo kiinnittää ja irrottaa.

Paksun jääkaappitason vaahtoeristyksen ja kannen "labyrinttitiivisteen" ansiosta Dometic Cool-Ice on tehokas ja kevyt. Dometicin mukaan se pitää jään jäässä useiden päivien ajan.

Kylmälaatikot ovat hyvä jäähdytysratkaisu tilanteisiin, joissa virtaa ei ole helposti saatavana.

Rotaatiovaletun rakenteensa ansiosta Dometicin laatikoissa ei ole saumoja, joista lämpö pääsisi sisään tai kylmä ulos. Vankan muotoilunsa ansiosta niiden kerrotaan kestävän erinomaisesti vaihtuvia sääolosuhteita erityisesti veneissä.

Dometic Cool-Ice CI 42 -kylmälaatikossa on polyetyleenimuovista tehdyt kahvat, joita voi käyttää myös kiinnityspisteinä kylmälaatikon sitomiseen paikoilleen.

Jälleenmyyjää voi etsiä oheisesta linkistä.