Kyseessä on uuden sukupolven CFX-mallit, joita Dometic mainostaa ”suunnittelultaan ylivertaisiksi ja energiatehokkuudeltaan alansa huipuiksi”.

Valikoimaan kuuluu esimerkiksi jääpalakoneella varustettu malli, joka on Dometicin mukaan ensimmäinen laatuaan maailmassa.

Perustuu kuluttajatutkimukseen

Uusi kylmälaukkuperhe perustuu kuluttajatutkimuksessa havaittuihin tarpeisiin. Dometicin tutkimus osoitti muun muassa, että nykykuluttajat haluavat pitää kiinni arkirutiineistaan silloinkin, kun he ovat poissa kotoa veneellä, retkellä tai matkailuautolla.

Tämä tarkoittaa, että pussiruokien ja muiden kylmäketjusta riippumattomien ruokien sijaan halutaan syödä tuoreita elintarvikkeita, jotka vaativat kylmäsäilytystä. Dometic lupaa, että uusi CFX-kylmälaukku pystyy pitämään elintarvikkeet tasaisesti jääkaappi- tai pakastinkylminä.

CFX3-sarjassa on useita käyttökokemusta parantavia suunnittelun yksityiskohtia, kuten entistä parempi käyttöliittymä, helposti avattava salpa, tukevammat kahvat, paremmat LED-valot sekä vankat tuet, joista kylmälaukku voidaan kiinnittää tukevasti ajoneuvoon tai veneeseen.

Hyvä energiatehokkuus

Dometic lupaa uusille kylmälaukuilleen entistä parempaa energiatehokkuutta. Niiden energiatehokkuusluokka on A++.

Tähän on päästy muun muassa paremmalla jäähdytysnopeuden optimoinnilla. Lisäksi uudentyyppinen höyrystinputki ehkäisee huurtumista ja varmistaa, että laukku on ilmatiivis.

Myös laitteiden hallintaelektroniikka on kehittynyt edellisistä malleista. Niitä voi ohjata omalla älypuhelimella Bluetooth-yhteyden kautta. Älypuhelimeen asennettavassa sovelluksessa on muun muassa uusi lämpötilan ja virrankulutuksen osoittava käyrä, jolla laitteen toimivuutta voi monitoroida.

Jääpaloja veneeseen

Uudessa Dometicin CFX3 55M -mallissa on lisäksi toiminto, joka lämmittää tai ehkä enemmänkin viilentää jokaisen veneilijän mieltä. Siinä on jääpalakone.

Erikoiseksi jääpalakoneen tekee se, että sitä voi käyttää samalla, kun kylmälaukku toimii jääkaappina. Dometic mainostaa tätä ainutlaatuisena ratkaisuna kannettavien kylmälaitteiden markkinoilla.

Lue lisää täältä