Englantilainen jahtivalmistaja Fairline on julkistanut odotettua F//Line 33 -malliaan lisätyn todellisuuden avulla esittelevän Apple iOS -apin. F-Line33 AR -sovelluksen avulla veneeseen voi tutustua muun muassa skaalattavan 360 asteen kuvan, interaktiivisten hotspotien ja veneen personointimahdollisuuksien kautta.

Livenä F//Line 33 lanseerataan ensi syksynä Cannesin venemessuilla. Italialaisen Alberto Mancinin suunnittelema F//Line 33:ssa yhdistyy upea muotoilu ja ensivilkaisua monipuolisemmat tilat. F//Line 33:ssa on muun muassa avotilan maksimoiva, laajaksi uimatasoksi aukeava peräpeili, kookas avotilan pentteri, aurinkotasoksi muuntuva avotilan sohvaryhmä sekä keulakannen aurinkotaso. Kannen alla on perinteinen, parivuoteeksi muuntuvasta keulasalongista sekä erillisestä keskikajuutasta ja toiletista muodostuva layout.

F//Line 33 on kymmen metriä pitkä ja 3,5 metriä leveä. Kuivapainoksi tulee noin 6 700 kiloa. Moottorivaihtoehtoja on kolme, 2 x 240 -hevosvoimaiset bensa V6:t, 2 x 430 -hevosvoimaiset bensakasit tai 2 x 220 -hevosvoimaiset dieselit. Suomi-hinnat alkavat V6:lla 377 000 eurosta, tehokkaammat ja taloudellisemmat vaihtoehdot on hinnoiteltu molemmat 420 000 euroon.

www.fairline.com

www.mpyachts.fi