Tälle kaudelle Turun ja Vantaan Yamaha Centereitä pyörittävän Boat Store Finlandin omistukseen siirtyneeseen Keilalahti Marinaan on avattu Suomen suurin veneiden koeajo- ja myyntikeskuksen. Avajaisia vietettiin eilen. 

– Koeajomahdollisuudelle on selkeä tarve, eikä suuri osa venemyymälöistä sellaista pysty tarjoamaan, Boat Store Finlandin toimitusjohtaja Tomi Varjonen kertoo.

Koeajokeskuksessa on jatkuvasti esillä ja koeajettavana runsas valikoima Yamaha-perämoottoreilla varustettuja Buster-, Yamarin-, Cross-, Finnmaster-, Husky-, Suvi-, TG-, Zodiac- ja Beneteau-venemalleja.  

Paikalle pääsee helposti metrolla, jonka lähin pysäkki on vain 300 metrin päässä Keilalahti Marinasta. Omalla autolla saapuville on lauantaina parkkipaikkoja Keilasatama 5:n ylätasanteella.

Koeajokeskuksen lisäksi Keilalahti Marinassa on myös runsaasti kotisatamapaikkoja sekä Buster Veneilykoulun ja Buster Rent -venevuokraamon toimipisteet. Lisäksi satamaan on aukeamassa myös polttoaineasema sekä kelluva a la carte -ravintola.

www.keilalahtimarina.fi 

www.boatstore.fi 

www.yamaha-center.fi