Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Anytec-veneilijät, joille on varattu koko Glada Laxenin vierassatama yksityistilaisuutena. Tarjolla on Glada Laxenin ravintolan tunnetusti maukas kolmen ruokalajin illallinen sekä kaikki sataman palvelut tynnyrisaunoineen ja suihkuineen. Maisemia pääsee ihailemaan entisestä merivartiotornista.

Illan vapaamuotoisessa ohjelmassa on mukavaa seuraa ja keskustelua veneistä, varusteista ja kaikesta muusta. Yöpyminen tapahtuu joko omissa veneissä, Glada Laxenin vierashuoneissa tai naapurisaarelta varatussa talossa.

Paikanpäälle voi saapua omatoimisesti tai eskaaderissa, jotka starttaavat Hangosta, Helsingistä/Espoosa ja Kustavista. Eskaadereihin voi ilmoittautua seuraavasti:

Hanko: Jani Jansson, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 501 2791

Helsinki/Espoo: Roger Lohman, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 0400 533 007

Kustavi: Tommi Eskola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 461 9052

Osallistumismaksuihin sisältyy aina kolmen ruokalajin illallinen ja sauna. Ilman majoitusta maksu on 50 euroa, majoituksen ja aamiaisen kanssa 80 euroa. Venekunnan kapteenin osallistumismaksu on 100 euroa, mikä sisältää lisäksi satamamaksun.

Omatoimisesti saapuvia pyydetään ilmoittautumaan suoraan Glada Laxeniin:

Henrik Beckman, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 18 553 04.

www.anytec.fi 

www.gladalaxen.com