Duell on kasvattanut viime vuosina venetarvikevalikoimaansa tasaiseen tahtiin. Uusin lisäys on yhdysvaltalaiset Michigan-potkurit. Michiganin valikoimista löytyy sekä alumiini- että teräspotkurit kolmi- ja nelilapaisina kaikkiin perämoottorimerkkeihin. 

Vuodesta 1903 saakka potkureita valmistaneen Michiganin tunnetuimmat perämoottorien potkurisarjat ovat Match- ja Vortex-alumiinipotkurit sekä Ballistic- ja Apollo-teräspotkurit. Perämoottorien lsäksi Michiganin potkurivalikoima kattaa myös perävetolaitteet.

Michigan-potkurien lisäksi Duell on aloittanut myös Nauticusin mekaanisten Smart Tabs -trimmilevyjen maahantuonnin ja myynnin. Hydraulisen tai sähköisen sylinterin sijaan Smart Tabs -trimmeissä on yksinkertainen kaasujousi, joka säätää levyn asentoa veneen vauhdin ja levyyn kohdistuvan paineen mukaan.

Käytännössä hiljaisissa nopeuksissa trimmilevyt ovat siis aina ala-asennossa, jolloin ne parantavat perän kantavuutta ja nopeuttavat liukuun nousua. Nopeuden noustessa levyihin kohdistuva veden paine ylittää kaasujousen kuormitusarvon, ja levyt nousevat ylös.  

Veneen sivuttaiskallistumaan Smart Tabseilla ei ole vaikutusta eli niillä ei voi korjata hydraulisten ja sähköisten trimmilevyjen tapaan veneen tuleen nojaamista tai epätasapainoisesta kuormauksesta johtuvaa kallistumaa.

www.duell.fi

Artikkelia muokattu 11.02: Jo entuudestaan Michigan-potkurien ja Smart tabs -trimmilevyjen Suomen maahantuojana toiminut US-Parts Finn-Am Oy jatkaa tuotteiden maahantuontia ja myyntiä. Duell Bike-Center Oy aloittaa Michigan-potkurien ja Smart Tabs -trimmilevyjen toisena maahantuojana Suomessa.