Silver pitää uutukaisten kuvat ja tarkemmat tiedot vielä visusti salassa, mutta jotain jo tiedetään ja jotain voidaan oheisen tiiserianimaation perusteella arvailla.

Uutuudet ovat siis uudet Foxit, joita julkistetaan kerralla kaksi. Lakanan muodoista päätelleen kyseessä on Avant- ja BR-versiot, mikäli Silver pitää kiinni nykyisin käytössä olevista tyyppinimistä. Avant on peräpenkiltä ajettava sivupulpettimalli ja BR ohjaamon erillisistuimilla ja täysleveällä tuulilasilla varustettu bowrider.

Lakanoiden alta näyttäisi videolla paljastuvan valkoista, mikä viittaisi Foxien noudattelevan elokuussa Uivassa lanseeratun Silverin 2018 mallivuoden mukaista entistä vaaleampaa väritystä, jossa sisämuotin lujitemuovipinnassa on valkoinen gelcoat ja rungon värilaidassa valkoinen teippaus.

Foxit tuskin kasvavat sukupolvenvaihdoksen yhteydessä ulkomitoiltaan mitenkään dramaattisesti, sillä Silver-mallistosta löytyy vain hiukan suurempi Wolf. Nykyisen Foxin pituus on 4,85 ja leveys 1,95 metriä, Wolfin mitat ovat 5,10 x 1,98 m. 

Uudet Foxit lanseerataan ensimmäistä kertaa Silverin historiassa täysin virtuaalisesti. Ajankohta on 11. joulukuuta klo 11–12 ja paikkana sekä Silverin kotisivut että some-kanavat.

www.silverboats.fi