In-House Boat Show -venenäyttelyssä on esillä lähes koko valmistajan valikoima, mm. mallit: X4⁹, X4⁶, X4³, X4⁰, Xc 50, Xp 50.

– Koronatilanteen takia näyttelyyn on oltava virallinen kutsu, ettei Tanskan rajalla tule viranomaisten kanssa ongelmia. Näyttelystä kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä minuun, niin järjestän halukkaille virallisen kutsun paikan päälle, lupaa X-Yachts-veneitä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa edustava Robi Gribenberg.

Finnair lentää tällä hetkellä Kööpenhaminaan, mutta vuorot ovat normaalia harvemmat, joten lentoaikataulut kannattaa selvittää tarkasti matkasuunnitelmaa tehdessä. Kööpenhaminasta pääsee paikan päälle mm. junalla, joka menee näyttelyaluetta lähinnä sijaitsevalle Vojensin asemalle.

– Koronarajoituksista johtuen junissa on Tanskassa nyt hyvin tilaa, ellei sitten halua ottaa vuokra-autoa jatkoyhteyttä varten. Tarvittaessa voin tulla hakemaan junamatkalaisia Vojensin asemalta näyttelypaikalle, Gripenberg lupaa.

Hän myös vinkkaa, että näyttelyalueella on mahdollista päästä tutustumaan myös tuotannossa oleviin venemalleihin, sillä virallisen edustajan seurassa ovet tehtaan puolelle ovat auki.

 Yhteystiedot: Robi Gribenberg, puh. 040 4142 545; s-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.