SPV kannustaa vesilläliikkujia levittämään veneilyn ilosanomaa omaan lähipiiriin viemällä esimerkiksi naapurin pienelle purjehdukselle ja ennen kaikkea jakamalla veneilykokemuksia sosiaalisessa mediassa hashtageilla #yhdessävesille ja #vastuullisesti.

– Korona on mullistanut koko maailman – ja niin myös veneilyn sen mukana. Harrastustoiminta on kesäkuussa yhä rajoitettua, ja niin turvavälit kuin hyvä käsihygieniakin tulee pitää mielessä. Voimme silti nauttia vesilläolosta ja Suomen kauniista luonnosta veneillen, kun teemme sen vastuullisesti ja turvallisesti, SPV:n toiminnanjohtaja Jan Thorström kertoo.

Jokainen veneilijä, seura tai luokkaliitto voi osallistua kampanjaan jakamalla oman veneilyhetkensä sosiaalisessa mediassa muiden kanssa.

– Voimme nyt yhdessä nostaa veneilyä ja saada sitä kautta levitettyä tietoutta hienosta lajistamme näissäkin olosuhteissa, Thorström toteaa.

SPV jakaa starttiviikonlopun aikana tunnelmia esimerkiksi videoin. Kampanja jatkuu sosiaalisessa mediassa koko kesän. Veneilyhetkensä jakaneiden kesken arvotaan palkintoja 31. elokuuta 2020.

SPV:n mukaan pieniä tapahtumiakin voi toteuttaa, kun ohjeistukset koronaan liittyen toteutuvat. Näihin kuuluvat muun muassa turvavälit, hyvä käsihygienia ja osallistujamäärien rajaus. Tapahtuman voi ilmoittaa mukaan kampanjaan netissä.

www.yhdessavesille.fi

www.spv.fi/suositukset-korona-ajalle/