Sivustolla 29 vierailijaa

09.04.2020

Itämeren Kirkas -juomat – Juodaan Itämeri kirkkaaksi

Pidä Saaristo Siistinä ry (PSS) ja Itämeren Kirkas -juomia markkinoiva Porowell Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan 20 prosenttia Itämeren Kirkas -juomista saatavasta tuotosta tilitetään PSS ry:lle Itämeren hyväksi. Konkreettisena tavoitteena on saada saaristoon lisää...

Lisää kommentti
08.04.2020

Tapio Lehtinen ja Ari Pusa: Yksin seitsemällä merellä – Kirja poikkeuksellisesta miehestä ja suorituksesta

Tapio Lehtisen ja Ari Pusan ensin mainitun Golden Globe -maailmanympäripurjehduskilpailusta kertova Yksin seitsemällä merellä -kirja julkaistaan tänään. Totalvene pääsi lukemaan arvostelukappaleen jo etukäteen.

Lisää kommentti
05.04.2020

Rajavartiolaitoksen linjaus: Huviveneitä voi siirtää tai kuljettaa Suomesta ulkomaille ja ulkomailta Suomeen vain rahtina kuljetusyritysten toimesta

Rajavartiolaitos julkisti perjantaina tiedotteen koskien huviveneiden siirtokuljetuksia Suomesta ulkomaille ja ulkomailta Suomeen.

Lisää kommentti
03.04.2020

Suomen aluevesillä noin 1 300 hylkyä: Rajavartiosto mukana vesiensuojelun kehittämistyössä

Viranomaiset tutkivat haitallisia hylkyjä yhteistyössä. Rajavartiolaitos osallistuu ympäristöministeriön ja SYKEn hankkeeseen riskihylkyjen kartoittamiseksi.

Lisää kommentti
02.04.2020

Tall Ships Races 2021 – Turku hakee isännyyttä

Turun kaupunginhallitus on päättänyt aloittaa neuvottelut isäntäsatamasopimuksesta suurten purjelaivojen Tall Ships Races -tapahtumaa järjestävän Sail Training Internationalin (STI) kanssa.

Lisää kommentti
01.04.2020

Vapaaehtoiset meripelastajat aloittavat päivystyksen rannikon vilkkaimmilla pelastusasemilla - Meripelastajat kuitenkin toivovat, että veneilijät malttaisivat pysyä toistaiseksi kotona

Suomen Meripelastusseuran pelastusasemat Espoossa, Helsingissä ja Kotkassa ovat valmiina auttamaan vesillä hätään joutuneita jo viikonloppuna.

Lisää kommentti
31.03.2020

Veneilykausi on käynnistymässä ennätysaikaisin – Uudenmaan eristys rajoittaa joidenkin veneiden noutoja

Monen uusimaalaisen veneenomistajan vene talvehtii Uudenmaan rajojen ulkopuolella sijaitsevalla telakalla, mutta veneen nouto telakalta ei riitä syyksi ylittää Uudenmaan rajaa.

Lisää kommentti
30.03.2020

Limisaumaveneperinnettä halutaan vaalia – Pohjoismainen puuveneenveistotapa ehdolla Unescon kulttuuriperintöluetteloon

Pohjoismainen limisaumaveneperinne on ehdolla Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon.

Lisää kommentti
28.03.2020

Merivartiosto suosittelee, että mökkeilyä ja veneilyä vältetään toistaiseksi - Onko veneily juuri nyt välttämätöntä?

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi on suositeltu vahvasti eristäytymistä ja karanteeninomaisia olosuhteita. Moni on siirtynyt etätöihin ja kaunis kevätsää on houkutellut useita siirtymään mökeilleen ja jopa veneilykausi on alkamassa ennätysaikaisin.

Lisää kommentti
27.03.2020

Hopeasalmen Telakka sulkee ovet vierailijoilta – Pyrkii turvaamaan vesillelaskut

Hopeasalmen Telakka on sulkenut Helsingin Mustikkamaalla ja Porvoon Tolkkisissa sijaitsevien talvisäilytystelakoidensa ovet ulkopuolisilta vierailijoilta. Tarkoituksena on turvata telakkahenkilökunnan terveys ja kevätsesongin sujuvuus.

Lisää kommentti