Jokainen Sea Ray on tehty nautittavaksi ainutlaatuisista hetkistä vesillä. Sea Rayn laadun takeena on merkin 60 vuoden historia ja sen aikana saavutettu asema yhtenä maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista venemerkeistä. Sea Ray Karnevaali -veneet ovat nykymalliston suosikkeja, jotka on lisävarusteltu vaativaankin makuun sopiviksi.

Sea Rayn ostaminen ja omistaminen on turvallista ja helppoa. Siitä pitää huolen Marinepalvelun osaava henkilölunta ja ainutlaatuisen kattava palvelukonsepti, jossa kaikki tarvittavat palvelut ovat saatavilla saman katon alta.

Sea Ray Karnevaali -veneitä on myynnissä rajoitettu erä ja rajoitetun ajan, joten tilaisuuteen kannattaa tarttua nopeasti. Tässä muutama vaihtoehto:

Sea Ray 190 SPX
Tilava ja tyylikäs 190 SPX -bowrider on Sea Rayn suosituin malli. Sen mukava ja monikäyttöinen avotila kutsuu viihtymään, ja nautinnollisen veneilypäivän kruunaa mainio ajettavuus. Sea Ray Karnevaali -mallien varustukseen kuuluu muun muassa ajokuomu, satamapeite, stereot, 9" Simrad-monitoiminäyttö, avotilan mattosarja ja uimatason SeaDek-pinnoite.

Valittavana on sekä perämoottori- (150 hv Mercury F150 EFI) että sisäperämoottoriversio (200 hv MerCruiser 4.5L MPI). Hinnat 39 200–40 700 €, Sea Ray Karnevaali hintaetu 8 800–10 000 €.

Sea Ray 210 SPX
Isommassa 210 SPX -bowriderissa riittää tilaa ja muunneltavuutta isommankin päiväretkiseurueen tarpeisiin. Malli on varustettu suoristuskykyisellä mutta taloudellisella Mercuryn uuden sukupolven 225-hevosvoimaisella V6-perämoottorilla.

Sea Ray Karnevaali -varustukseen kuuluu muun muassa ajokuomu, satamapeite, 9" Simrad-monitoiminäyttö, stereot, jääkaappi, keulan ja perä lisäpatjat, avotilan matot ja uimatason SeaDek-pinnoitus. Karnevaaliajan tarjoushinta on 64 900 €, hintaetu yli 6 400 euroa.

Sea Ray 250 Sun Sport
Puhdaslinjainen 250 Sun Sport on korkealuokkaisesti viimeistelty moderni klassikko. Tilava ja runsaasti varusteltu daycruiser on varustettu tehokkaalla ja vääntävällä 250-hevosvoimaiselle MerCruiser 4.5L MPI -sisäperämoottorilla ja sähköisellä DTS-kaukohallintalaitteella. Suorituskykyinen ja ajettavuudeltaan erinomainen 250 Sun Sport sopii mukavan keulakajuutan ansiosta mainiosti vauhdikkaan päiväristeilyn lisäksi myös viikonlopun viettoon.

Runsas varustelu pitää sisällään muun muassa ActiveTrim-moottoritrimmiavustimen, trimmilevyt, keulapotkurin, ajokuomun, satamapeitteen, maasähköjärjestelmän, jääkaapin, avotilan matot sekä uimatason SeaDek-pinnoitteen. Karnevaalihinta 95 000 €, hintaetu yli 20 000 €!

Sea Ray 265 Sundancer
Sea Ray Sundancer on jo käsite urheilullisten retki- ja matkaveneiden luokassa. 265 Sundancerin kajuutassa on täydellinen pentteri, erillinen toiletti sekä oleskelu- ja yöpymistilat 4–5 hengelle. Mukava ja monikäyttöinen avotila sopii sekä oleskeluun että matkustamiseen. Sea Ray 265 Sundancer on luokkansa suosituimpia venemalleja myös Suomessa, eikä syyttä!

Karnevaalimalleissa on tehokas ja taloudellinen 250-hevosvoimainen MerCruiser 4.5L MPI -sisäperämoottorilla ja tuplapotkurillinen Bravo III -vetolaite. Varustukseen kuuluu muun muassa keulapotkuri, targakaari, korkea ajokuomu, satamapeite, täysin varusteltu sisäpentteri, avotilan jääkaappi ja tiikkipöytä ja uimatason tikkipinnoitus. Sea Ray Karnevaalin ajan hinta on vain 110 500 €, hintaetu on peräti yli 27 000 euroa!

Sea Ray Karnevaalit jatkuvat toukokuun ajan. Tarjoushinnat ovat voimassa 31.5.2020 saakka tai niin pitkään kuin veneitä riittää.

www.marinepalvelu.fi

Teemu Immonen
Myyntipäällikkö
040 504 8268
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jami Aarnio-Wihuri
CEO & Owner
040 708 4304
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.