Reolink Go -valvontakameran käyttöönotto käy helposti: ladataan kameran akku, asennetaan sim-kortti sekä muistikortti ja lopuksi vielä akku. Sen jälkeen ladataan puhelimeen Reolink App -sovellus, joka paritetaan kameran kanssa. Tämän jälkeen kamera käynnistyy automaattisesti.

Laitteen kuori suojaa vesitiivistä valvontakameraa myös ankarammissa sääoloissa. Infrapunavalotekniikan avulla valvontakamera näkee hämärässäkin selkeästi 10 metriin asti. Kameraan asennettava SIM-kortti pitää yhteyttä 3G/4G-verkkoon. Yhteys on päällä ainoastaan tarvittaessa: valvontakameran havaitessa liikettä tai käyttäjän ottaessa yhteyden kameraan. Laite tekee tarvittaessa hälytyksen älypuhelimeen tai sähköpostiin. Reolink Go:n edistynyt liikkeentunnistus poistaa merkittävästi turhia hälytyksiä. Tallennus tapahtuu kameraan asennettavan SD-muistikortin avulla, jonka maksimikapasiteetti on 64 GB. Valvontakamera tallentaa videota täydellä Full HD -laadulla.

Liiketunnistuksesta syntyvä tallennus on helposti katsottavissa mobiilisovellukselta. Reolink App -sovelluksella hallitaan myös kameran asetuksia ja voidaan seurata akun varausta. Sovellus toimii niin suomeksi kuin ruotsiksi.

Kameran akku on ladattavissa vesitiiviisti suojatusta microUSB-liittimestä millä tahansa verkkolaturilla tai lisävarusteena saatavalla Reolink Solar Panel -aurinkopaneelilla. Akussa on USB-liitin, eikä se siten tarvitse omaa laturia. Kameraa voi myös käyttää latausjohto liitettynä. Reolink Go -valvontakameran paino on 0,93 kiloa ja sillä on hintaa 329 euroa.

Lisätietoja: www.maritimshops.fi