Inkoon Venehotellin kahteen säilytyshalliin mahtuu viiteen kerroshyllyyn yli 400 keskikokoista alle 11 metrin pituista moottorivenettä.  Venettä voi säilyttää hallissa myös sesongin aikana esimerkiksi pitemmän ulkomaanmatkan ajan ja ottaa se tarvittaessa käyttöön. Maalämpö takaa sen, että halleissa pysyy tasainen 12 asteen lämpötila. Nykyaikainen sammutusjärjestelmä huolehtii tilojen paloturvallisuudesta.  Hyvin valaistuilla keskilattioilla huolletaan veneitä joka arkipäivä. Vene on lähtövalmiina silloin kuin asiakas haluaa. 

– Erikoistuminen keskikokoisiin moottoriveneisiin, osaava henkilöstö, modernit säilytystilat, oma satama, septityhjennys ja polttoaineen tankkauspiste takaavat sen, että voimme tarjota asiakkaillemme lyömättömän palvelukokonaisuuden ja paljon vastinetta rahoille. Säilytystuotteemme ovat poikkeuksellisen kattavia. Tehtävämme on tehdä veneensäilytys ja hoito vaivattomaksi ja antaa asiakkaiden nauttia veneilystä, kertoo Inkoon Venehotellin toimitusjohtaja Kristian Räme.

Yksi Inkoon Venehotellin eduista on oma sähköinen asiointipalvelu. Verkkopalvelusta näkee eri palveluiden hinnat ja eri moottorimallien määräaikaishuoltojen sisällöt. Lisäpalvelut – kuten pohjanmaalaukset ja vahaukset – on hinnoiteltu venemallikohtaisesti. Asiointi on helppoa ja täsmällistä. Myös nosto- ja laskuajat sekä tankkaukset tilataan varauskalenterin kautta.  

Inkoon Venehotelli kuuluu edelläkävijöihin myös ympäristöasioiden hoitamisessa. Yrityksessä on käytössä puhdistusjärjestelmä, jossa veneiden pesemisestä tuleva jätevesi kerätään hallitusti ja johdetaan hiekan- ja öljynerotuskaivojen läpi erityisesti veneiden pesuvesien puhdistukseen kehitettyyn suodattimeen.

https://venehotelli.fi/