Perämoottoribuumi on maailmalla kova, ja siihen pääsee helpoiten mukaan muuttamalla jonkun olemassa olevan mallin perämoottorille tai parille sopivaksi. Saksalaisen Hanse Groupin Sealine ottaa perämoottorikäsittelyyn mallistonsa pienimmän, S330:n.

Normaalisti se varustetaan yhdellä tai kahdella dieselsisäperämoottorilla. Tehokkain vaihtoehto on ollut kaksi Volvo Pentan 220-hevosvoimaista D3:sta. S330v-perämoottoriversio saa aika paljon enemmän potkua perään, sillä mallikuvissa perälautaan on piirretty kaksi 350-hevosvoimaista Mercury Veradoa.

Ennakkotiedotteessa moottorivaihtoehdoiksi kerrotaan 2 x 300 tai 2 x 350 -hevosvoimaiset perämoottorit, joilla huippunopeudeksi ilmoitetaan 36 tai 38 solmua. Se tuntuisi olevan aika rajusti alakanttiin, sillä jo nykyinen sisäperämoottoriversio yltää dieselhevosvoimillaan selvästi yli 30 solmun huippunopeuksiin. Eiköhän perämoottoriversiosta tule kaavailluilla tehoilla aika paljon nopeampi.

Tiloihin moottorityypin vaihtumisella ei ole erityistä vaikutusta, sillä layoutit ovat ennallaan. Keulaan voi valita V- tai parivuoteen ovella tai ilman. Muutoin mennään sisäsalongin kulmasohvalla, tilavalla toiletilla sekä oven takana olevalla keskikajuutalla. Kansitasolla huomion keskipisteenä on taittuvan takaselkänojan avulla aurinkotasoksi muuttuva kulmasohva. Haitarimallinen kattoluukku on entiseen tapaan kaksiosainen, etummainen aukeaa taakse ja takimmainen eteen.

Sealine on onnistunut säilyttämään S330v:ssä täysleveän uimatason, sillä perämoottorit on ripustettu uimatason takareunaan ja moottorikaivo on katettu turkkilevyllä. Laiturille kulkemiseen näyttäisi olevan hyvin tilaa moottorien molemmilla puolilla, tosin moottorit ulottuvat sen verran paljon uimatason takareunaa taaemmas, että peräparkkitilanteissa loikka jää aika suureksi. Lisäuimatasojen voisi veikata ilmestyvän aika nopeasti ainakin lisävarustelistalle.

Koska koneet roikkuvat S330v:ssä veneen ulkopuolella perässä, jää sisäperämoottoriversion konehuone hyödynnettäväksi suurena tavaratilana.