Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Total Websites Oy
Vattuniemenkatu 3
00210 Helsinki

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kari Lallukka puh. 0400 408 740

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelusta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. vastataan viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Total Website Oy / Totalvene.fi uutiskirje-, asiakas- ja osoiterekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on joko sähköisen uutiskirjeen asiakasrekisterin ylläpito ja/tai kaupallisen asiakassuhteen hoitaminen (jäljempänä "asiakkaat"), mihin kuuluu sekä uutiskirjeen tilaajien että kaupallisten asiakkaiden ja Total Websites Oy ja Totalvene.fi oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Total Websites Oy ja Totalvene.fi ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tai muun vastaavan mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Total Websites Oy ja Totalvene.fi viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Yhteystiedot (mm. nimi, yhteystiedot, sähköposti, osoite, yritys, y-tunnus) esimerkiksi yhteydenottoa, laskutusta tai tavarantoimitusta varten
  • Asiakassuhteeseen liittyviä tietoa, esim. tilaukset, päättymistiedot ym.
  • Uutiskirjeen tilaajista nimi ja sähköpostiosoite sekä mahdollisesti erikseen kerättävät kiinnostuksen kohteet.

Arkaluonteisiksi katsottavien tietojen käsittely tapahtuu ainoastaan Asiakkaan nimenomaisella suostumuksella.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden uutiskirjeen tilaajaksi rekisteröitymisen tai muun vastaavan toiminnon, jossa asiakas jättää esimerkiksi sähköpostiosoitteensa, yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä.

Myös markkinointitoiminnassa saatetaan käyttää ulkopuolisia, kaupallisia rekistereitä, mutta tästä mainitaan aina erikseen esim. sähköisen uutiskirjeen yhteydessä.

Sivustolla käytetään Cookie- eli evästeitä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen Total Websites Oy yhtiön ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tai muuksi vastaavaksi luokiteltavaa haitallista toimintaa. Asiakas voi itse poistaa itsensä uutiskirjeen tilauksesta.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Total Websites Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein huomioiden toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten. Asiakas voi perua saamansa sähköisen uutiskirjeen klikkaamalla uutiskirjeen Tilauksen peruuttaminen -linkkiä.