– On hienoa olla mukana Jyväskylässä esittelemässä rallikansalle meidän lippulaivojamme, Yamahan perämoottoreilla varustettuja  Finnmaster T9 ja Finnmaster Pilot 8 -veneitä. Nyt on hyvä mahdollisuus tavata myös tehtaan edustajat paikan päällä, toteaa Finnmasterin myyntijohtaja Henri Nurminen.

Finnmasterin ja Yamahan lisäksi alueella ovat vahvasti mukana myös malliston jälleenmyyjät Lahden Bike Marine Oy ja Karilainen Oy Ähtäristä.

– Venenäyttely Suomen MM-rallin yhteydessä on todella mielenkiintoinen vaihtoehto venemessujen tilalle ja pääsemme nyt esittelemään veneemme hienossa järvimaisemassa, suoraan Jyväskylän MM-rallihulinan ytimessä, iloitsee Finnmasterin markkinointipäällikkö Elina Viitanen.

Finnmaster Boats on yksi Pohjoismaiden suurimmista vapaa-ajan veneiden valmistajista. Sen venetehtaat sijaitsevat Kokkolassa, Kalajoella ja Sammatissa. Yhtiö valmistaa Finnmaster-, Husky- ja Grandezza-veneitä. Valtaosa veneistä myydään kansainvälisille markkinoille Pohjoismaihin ja Eurooppaan, erityisesti Ruotsiin, Norjaan ja Sveitsiin.

– Haluamme nostattaa Suomessa venekuumetta ja tietysti esitellä suomalaisen veneteollisuuden tuotteita myös kansainväliselle ralliyleisölle. Autourheilun parissa on monia veneidemme omistajia, joten tämä on meille erinomainen ja luonteva näyttelypaikka, jonne toivotamme tervetulleeksi koko ralliväen, sanoo Finnmasterin myyntipäällikkö Juhani Haapaniemi.

www.finnmaster.fi

www.sectorallyfinland.fi