Sivustolla 67 vierailijaa

04.12.2021

Beneteau laajentaa Portugaliin – Hankki kaksi venetehdasta

Kymmenen kilometrin päässä toisistaan sijaitsevissa tehtaissa ryhdytään valmistamaan ranskalaiskonsernin merkkien alle 40-jalkaisia moottorivenemalleja.

03.12.2021

Volvo Pentan hybridiaika lähenee – Pilottihanke vesille toukokuussa 2022

Volvo Penta testaa tulevaa hybriditekniikkaansa toukokuussa Hurtigruten Svalbard -matkailuyritykselle luovutettavassa Marell M15 -veneessä.

02.12.2021

Venemessujen valmistelu jatkuu täysipainoisesti – Messukeskus ottaa koronapassin käyttöön heti jos tapahtumien osallistujamäärää rajoitetaan

Helsingin Messukeskus ottaa koronapassin käyttöön kevään messutapahtumissaan heti, jos aluehallintovirasto rajoittaa yleisötapahtumien osallistujamääriä. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä suositti eilen Etelä-Suomen aluehallintovirastolle rajoituksia sisätiloissa järjestettäville...

02.12.2021

Nextfourille kasvurahaa – Pääomasijoittaja Verso Capital vauhdittamaan kansainvälistymistä

Q Experience -monitoiminäyttöjen valmistaja Nextfour Group ja pääomasijoittaja Verso Capital ovat sopineet pääomasijoitus- ja omistusjärjestelyistä, joiden tavoitteena on vauhdittaa kansainvälisille markkinoille pääsyä.

01.12.2021

SPV:n Vuoden parhaat palkittiin – Tuula Tenkasesta Vuoden purjehtija jo viidennen kerran

Suomen purjehdus ja veneilyn (SPV) perinteiset Vuoden valinnat on tehty. Palkinnot jaettiin lauantaina 27. marraskuuta SPV:n 10-vuotisjuhlagaalassa Kalastajatorpalla.

30.11.2021

Vuosaaren meriväylän ja satama-altaan syventämistyöt valmistuivat – Hanke valmistui aikataulussa ja alitti budjetin

Vuosaaren syventämishanke valmistui aikataulussa, turvallisesti ja alle budjetin. Väylä otettiin käyttöön 30.11.2021.

30.11.2021

Suru-uutinen ARC-kisassa: kuolemantapaus Atlantin ylityksellä

ARC Atlantic Rally for Cruisers Atlantin ylityskisaan osallistuvan ranskalaisen Agecanonix-veneen yksi miehistön jäsen ehti luokkaantumisen jälkeen menehtyä ennen kuin apu pääsi perille.

28.11.2021

37th America's Cup – Seuraavan America’s Cupin säännöt julkistettu

America’s Cupin historia on täynnä kummallisuuksia ja draamaa. Veneluokat ovat 170 vuoden aikana vaihtuneet ja säännöistä on kiistelty raastuvassa useampaankin otteeseen. Itse kisoissa sentään on saatu aina tulos aikaan vähemmällä porulla.

26.11.2021

Korppoossa upposi moottorivene Viisi ihmistä joutui veden varaan

Viisi ihmistä päätyi veden varaan moottoriveneen upottua Korppoon edustalla perjantai-iltana.

26.11.2021

Boot Düsseldorf 2022 – Düsseldorfin messukeskukset ovet avautuvat vain rokotetuille

Düsseldorfin venemessut on määrä järjestää tammikuussa, vaikka Saksan koronaluvut ovat nousussa. Messuille pääsee vain täyden rokotussarjan saaneet tai koronataudin sairastaneet ja siitä toipuneet.