Sivustolla 67 vierailijaa

16.05.2021

Kunnianosoitus pitkäaikaisesta työstä – Samuli Salanterälle Liikuntakulttuurin ja urheilun kultainen ansioristi

Ministerin myöntämä tunnustus annettiin Salanterälle 27. huhtikuuta Suomen Purjehdus ja Veneilyn kevätliittokokouksen alkajaisiksi.

Lisää kommentti
13.05.2021

Helsinki varoittaa veneilijöitä Vuosaaren ja Hernesaaren työkohteista – Hernesaaren itärannalla väylämuutoksia ja veneilykieltoalue

Vuosaaren sataman edustalla ja meriväylillä on käynnissä ruoppaus- ja louhintatyö Työt aiheuttavat muutoksia Hernesaaren veneväyliin ja veneilyalueisiin.

Lisää kommentti
12.05.2021

Helsingin saaret avautuvat – Vesibussiliikenne ulkoilusaariin on käynnistymässä

Helsingin ja sen ympäristön saaristoalueet ja merelliset ulkoilupuistot tarjoavat monipuolisia virkistysmahdollisuuksia.

Lisää kommentti
11.05.2021

Katso poliisin video: Muista ainakin nämä 4 lakisääteistä venevarustetta!

Tänä vuonna moni veneilijä laskee veneensä vesille pääsiäisenä. Poliisi muistuttaa videossaan, että ennen vesille lähtöä veneeseen pitää ottaa mukaan lakisääteiset varusteet.

Lisää kommentti
11.05.2021

Venekuume vaivaa monia – Pienempiä ja keskikokoisia moottoriveneitä vielä hyvin saatavilla

Venekauppa on koronapysäyksen jäljiltä kovassa kasvussa. Etenkin yleismediassa on uutisoitu venekaupan ylikuumenemisesta ja veneiden loppumisesta. Myytävää silti vielä riittää.

Lisää kommentti
10.05.2021

Perämeren kansallispuisto viettää juhlavuotta – Alueella kunnostetaan ja uusitaan satamakohteita

Peräpohjolan oma merellinen kansallispuisto viettää tänä vuonna 30-vuotissyntymäpäiviään. Sopivasti juhlan kunniaksi moniin saarikohteisiin saadaan parannuksia.

Lisää kommentti
09.05.2021

Lannan kertyminen pitää yllä Saaristomeren rehevöitymistä – Ongelma voitaisiin ratkaista muutamalla miljoonalla

John Nurmisen Säätiön Lantakierrätyshankkeessa ratkotaan Saaristomeren huonoa tilaa ylläpitävää perussyytä eli maatalouden korkeaa ravinnekuormitusta. Säätiön mukaan lantakertymäongelma voitaisiin ratkaista vain muutaman miljoonan vuotuisella lantafosforin siirtokorvauksella esimerkiksi EU:n...

Lisää kommentti
07.05.2021

Virallinen tavoite asetettu: Saaristomeri pois Helcomin hot sport -listalta vuoteen 2027 mennessä

Hallitus päätti puoliväliriihessään käynnistää Saaristomeri-ohjelman. Sen tavoitteena on saada Saaristomeren merialue pois Helcomin pahimipien kuormittajien hot spot -listalta vuoteen 2027 mennessä.

Lisää kommentti
07.05.2021

Venekauppa vahvassa vedossa – Ensirekisteröintien määrä kasvoi ensimmäisen vuosineljänneksen aikana taas 19 prosentilla

Uusia vesikulkuneuvoja ensirekisteröitiin vuoden neljän ensimmäisen kuukauden aikana 1 228 kappaletta, mikä on lähes 200 vesikulkuneuvoa enemmän kuin vastaavalla ajanjaksolla viime vuonna.

Lisää kommentti