Triton Edgen prosessorit tarjoavat entistä tarkempia purjehdustietoja Triton- ja Nemesis-näytöille sekä Vulcan- ja Zeus-karttaplottereille. Tietoja voi käyttää myös verkkopalvelimen kautta, ja tallennettuja tietoja voi ladata pilveen katseltavaksi, toistettavaksi ja analysoitavaksi B&G Companion -sovelluksessa.

Triton Edge tarjoaa valmistajan mukaan tietoa, jonka avulla voi tehdä parempia päätöksiä ja säätöjä. Valmistajan mukaan uusi prosessori tarjoaa purjehtijoille monia etuja laajentamalla purjehdustietoja ja tehostamalla tarkkuutta tietolähteiden kalibroinnin ja paremman hallinnan avulla.

Uuden Triton Edgen lanseerauksen myötä B&G tarjoaa samanlaista suorituskykyä myös matkapurjehtijoille sekä amatööri kilpapurjehtijoille. Sen parannetut ja tarkemmat ominaisuudet sisältävät muun muassa StartLine-laskelmat, tosituulitiedot ja automaattisen kalibroinnin, veneen nopeuden kalibroinnin ja korjauksen sekä tuulen korjauksen kallistukselle ja trimmille,  mikä parantaa käyttäjälle näytettäviä purjehdustietoja ja automaattiohjausta. Lisäksi Triton Edge yksinkertaistaa monimutkaisia kalibrointeja AutoCal-kalibrointirutiinien avulla.

Wifi- ja Ethernet-yhteyksien avulla yhteensopivien laitteiden käyttäjät voivat hyödyntää B&G Companion -sovelluksen, -moduulien ja -anturien laajennettuja integrointivaihtoehtoja. Selainpohjainen hallinta helpottaa määritystä ja käyttöönottoa sekä parantaa purjehdustietojen tarkkuutta ja kalibrointia.

www.bandg.com