Uusi, yksinkertaisen selkä Discover muodostaa jatkossa C-Mapin karttatarjonnan perustason. C-Map Reveal -kartoissa on lisäksi merenpohjan ja sisämaan varjostettu korostuskartta sekä kaikki Discoverin ydinominaisuudet, kuten täydelliset vektorikartat.

– Asiakkaamme ovat kertoneet meille, että C-Map -valikoima oli liian monimutkainen, ja vastauksena palautteeseen julkaisemme yksinkertaisen kaksitasoisen tuotevalikoiman, joka tuo kattavat tiedot kaikkiin tuotteisiin, mukaan lukien niin kutsutun perus plus -tason Discover-karttaan, kertoo C-Mapin Max Cecchini

Varjostetut Reveal-korostuskartat näyttävät 3d-mallinnettuina maan ja merenpohjan syvyystiedot, jotka ovat aiemmin olleet saatavilla vain Max-N+ Revealissa. C-Map Reveal -kartta sisältää myös dynaamiset rasterikartat, jotka tarjoavat perinteisten karttojen tyylin ja tuntuman. Mukana on ilmakuvia venesatamista, sisääntuloväylistä ja muista merkittävistä kohteista. Revealin satelliittikuvat kartan päällä parantavat tilannetietoisuutta rannikkonavigoinnissa oudommassa ympäristössä.

C-Map Discoverissa on erilaisia karttavaihtoehtoja huviveneilyyn, kalastukseen ja purjehdukseen. Se sisältää karttaperheen tärkeimmät ominaisuudet, kuten vektorikartat ja C-Mapin korkean resoluution syvyyskäyrät, mukaan lukien integroidut Genesis-yhteisökarttatiedot.

Discover-sarjan kartoissa on mukautettu syvyysvarjostus. Varjostuksen muodot näyttävät vedenalaisista huipuista, ulkonemista ja kanjoneista. Voit määrittää selkeän turvasyvyyden tai luoda kalastajien suosiman oman mukautetun varjostuksen.

Kartoissa on Easy Routing -palvelu, jonka avulla voi luoda automaattisesti lyhimmän ja turvallisimman reitin karttatietojen ja aluksen tietojen perusteella.

C-Map Discover -kartan suositushinta on 160 euroa ja Revealin noin 250 euroa.

www.c-map.com