Ulkoilmaseikkailut, kuten lyhyemmät ja pidemmät veneilyretket vaativat lujatekoisia varusteita. Kylmälaatikon tulee kestää rankimmatkin olosuhteet. Näihin vaatimuksiin pyrkii vastaamaan Dometic, jonka uudessa Patrol-sarjassa on tarjolla kylmälaatikoita moneen lähtöön.

Patrol-kylmälaatikot ovat saatavina uusissa väreissä – Ocean, Olive ja Mango – sekä tutuissa Dometic Slate- ja Mist-väreissä. Kylmälaatikon mukana toimitetaan irrotettavia tarroja oman laatikon yksilöintiin.

Patrolin eristykseen on panostettu: laatikon tehokkaan rakenteen ansiosta jää säilyy niissä jäänä päiviä. Näin elintarvikkeet pysyvät tuoreina ja juomat kylminä kaikissa maastoissa ja ilmastoissa.

Kylmälaatikot on suunniteltu kestämään retkestä toiseen paksujen polyuretaanieristeisten seinien ja täyspitkän saranatapin ansiosta. Ominaisuuksiin kuuluvat vuodonkestävä tyhjennysaukko, pakastuskannen tiiviste ja yhdellä kädellä avattava kumisalpa. Lisävarusteena löytyy tarvikejalusta vapatelineille, mukinpidikkeille ja pullonavaajille.

Kokoja on kolme, 20, 35 ja 55 litraa. Suositushinnat ovat vastaavasti 196, 268 ja 361 euroa.

www.dometic.com