Garminin Fusion Apollo -uutuus on suunniteltu niin, että se jättää kojelautaan mahdollisimman paljon tilaa sekä tekee musiikin striimaamisesta helppoa. WB675-venestereoissa on Multi-Zone-äänentoistoalueiden mukautus, jonka avulla veneeseen on mahdollista luoda ja mukauttaa neljä erillistä äänentoistoaluetta. 

Äänentoistojärjestelmää hallitaan langallisilla Fusion-kauko-ohjaimilla, yhteensopivilla Garmin MFD -laitteilla ja veneilyyn tarkoitetuilla Garmin-rannelaitteilla.

Kun WB675-stereot on liitetty Ethernetin kautta langattomaan reitittimeen, Garmin MFD -laitteeseen tai Wi-Fi-yhteydellä varustettuun Apollo-malliston stereolaiteverkkoon, voidaan niihin striimata Apple-laitteesta Apple AirPlay -ohjelmiston avulla. 

WB675-stereoissa on käytetty digitaalista signaalinkäsittelytekniikkaa (DSP), joka optimoi Fusion-viihdejärjestelmien äänentoistoa kaikilla äänenvoimakkuuksilla ja kaikissa kuunteluympäristöissä. Apollo-venesoittimet on suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita. Mekaanisia vikoja aiheuttavien suolasumun, uv-säteilyn, kosteuden ja korkeiden lämpötilojen kestävyys on testattu. WB675-stereoilla on kolmen vuoden takuu. Tuote on saatavissa kuluvan vuoden alkupuolella 600 euron suositushintaan.

www.garmin.com