Signature Series 3i -mallistossa on uutena värivaihtoehtona metallinen Sports Gray -ritilä, joka noudattaa Fusion-äänentoistojärjestelmille tunnusomaista estetiikkaa. Sports Gray -malli on suunniteltu täydentämään monentyyppisiä veneitä ja sopimaan monenlaisiin makuihin. Materiaalit on tarkoitettu kestämään pitkään myös veneympäristössä.

Äänen erottelukyvyn ja tehon parantamiseksi malliston laitteissa on käytetty CURV-teknologiaa. Kudottu kuitukomposiitti tekee kaiuttimen rakenteesta kevyemmän ja vahvemman. Signature Series 3i -kaiuttimet projisoivat ääntä niin, että se kuuluu hyvin moottorimelun yli ja myös aallokossa ajettaessa.

Yhteensopiviin Fusion DSP -tekniikalla varustettuihin stereoihin, kuten palkittuihin Apollo MS-RA770 -soittimeen ja Apollo-malliston venevahvistimiin yhdistettynä uutuus kaiuttimet tarjoavat suorituskykyä ja käyttömukavuutta jokaiselle alueelle erikseen optimoidun äänentoiston avulla. Apollo-malliston vahvistimet on helppo asentaa ilman monimukaisia äänensäätötoimenpiteitä Easy-Tune -asennuksen avulla älylaitteeseen ladatussa Fusion-Link -sovelluksessa.

Signature Series 3i -mallistossa perinteiset punainen, vihreä ja sininen LED on yhdistetty kylmän- ja lämpimänvalkoisiin (CRGBW) valoihin. Näin saadaan värivalikoima pehmeistä pastellisävyistä aina kirkkaisiin väreihin. Saatavissa on valaistu ja valaisematon Sport Gray- ja Sport White-mallisto sekä klassisen valkoisia malleja. Uudesta mallistosta löytyy jokaiseen veneeseen sopivat ämyrit.

Signature Series 3i -mallistoon kuuluu erilaisia kokovaihtoehtoja: 6,5-, 7,7- ja 8,8-tuuman kaiuttimet, 10- ja 12-tuuman subwooferit sekä 6,5-tuuman wake tower-kaiuttimet.

Sarjan kaikkien mallien vesitiiviys on IP65-luokkaa, ja koko mallistolle annetaan kolmen vuoden takuu. Signature Series 3i-kaiuttimet, subwooferit ja wake tower-kaiuttimet ovat saatavissa vuoden 2022 kolmannen neljänneksen aikana. Malliston suositushinnat ovat 129–699 euroa.

www.garmin.com/fi