LiveScope XR on tuorein lisäys reaaliaikaisesti skannaavien Garmin-kaikuluotainten valikoimaan. Syvempiä vesialueita varten optimoidussa LiveScope XR -kaikuanturissa on laajennusosia, joilla näkee samanaikaisesti pitkän ja lyhyen matkan näkymän.

Laite näkee valmistajan mukaan veneen edessä tai alla olevat kalat ja rakenteet jopa 150 metriin päähän makeassa ja noin 100 metrin päähän suolaisessa vedessä. Sekä lähellä että kaukana olevia kohteita voi seurata samanaikaisesti tai pyhittää suurimman osan näytöstä vain toiselle Reverse Range -toiminnolla. Compress Rang -toiminnon avulla näkee lähempänä olevat yksityiskohdat tarkasti ja reaaliaikaisesti ja pystyy kuitenkin samalla seuraamaan kauempanakin olevia kohteita.

Näytöissä on valittavissa seitsemän väriyhdistelmää, jotka auttavat kuvan erottelussa ja kokonaisuuden hahmottamisessa. LiveScope XR on varustettu lisäantureilla, jotka säätävät kaikukeilaa veneen liikkeen mukaan niin, että kaikukuva säilyy vakaana myös kovemmassa kelissä.

LiveScope XR-järjestelmä tarjoaa kolme erilaista luotauskulmaa samassa kiinnikkeessä, jota on helppo säätää omien mieltymysten mukaan. Kääntämällä anturia eteenpäin saadaan live-kuvaa veneen etupuolelta ja osoittamalla anturi alas nähdään kuvaa veneen alta. Kun kaikuanturi käännetään sivuttain pakkauksessa mukana olevassa perspektiivitilan telineessä, saadaan ylhäältä alas -näkymä, joka soveltuu erinomaisesti kalastukseen avovesissä ja rannikolla.

LiveScope XR -järjestelmään kuuluu pienikokoinen GLS10 black box -luotain ja LiveScope XR LVS62 -kaiku¬anturi, kiinnityssarja sähkökeulamoottorin runkoon tai varteen, perspektiivitilan teline ja yksinkertainen Garmin Marine Network plug-and-play-liitäntä, jonka avulla järjestelmä voidaan yhdistää yhteensopivaan karttaplotteriin.

LiveScope XR -järjestelmän suositushinta on 3 309 euroa ja LiveScope XR LVS62 -kaikuanturin hinta on 2 489 euroa. Sekä järjestelmä että anturi ovat saatavilla vuoden kolmannen neljänneksen aikana.

www.garmin.fi