Navionics+ ja Navionics Vision+ -kartoissa on entistä parempi ulkoasu, johon kuuluu kirkkaita väriyhdistelmiä ja enemmän yksityiskohtaista tietoa. Karttasisällön uudistettu ilme mahdollistaa intuitiivisemman navigoinnin järvi- ja merialueilla.

Uusi käyttöliittymä näyttää kartoilla erittäin yksityiskohtaista tietoa, kristallinkirkkaan syvyysnäkymän veneen alapuolelle sekä vesilinjan yläpuolella olevat ympäröivät maastot ja merimerkit. Karttaominaisuuksiin kuuluvat värivarjostetut syvyysalueet, syvyyskäyrät jopa puolen metrin välein, matalan veden varjostus ja ActiveCaptain-yhteisön sisältö, josta löytyy muun muassa kiinnostavia kohdepisteitä (POI), suosituksia ja vinkkejä muilta veneilijöiltä.

Kartoissa on tukku tuttuja ominaisuuksia, muun muassa jatkuvat karttapäivitykset, karttojen peittokuvat ja reititys, jotka on suunniteltu opastamaan veneilijöitä sulavasti vesillä tai ohjaamaan kalamiehet nopeasti mahdollisille kalapaikoille. Uusiin karttoihin lisätty Auto Guidance+ -tekniikka laskee reitin nopeammin ja huomioiden yksityiskohtaisempaa reititystietoa.

Vision+ -karttaan kuuluu vakiokarttaominaisuuksien lisäksi muun muassa pohjamuotojen varjostus, 3D-näkymät sekä tarkat ilma- ja setelliittikuvat.

Garmin Navionics+ ja Garmin Navionics Vision+ ovat ostettavissa yhteensopiviin Garmin-karttaplottereihin latauksena tai microSD-kortilla suositushintaan 159–349 euroa, riippuen kartan kattavuudesta. BlueChart g3 -kartat voidaan päivittää Navionics-sisältöön latauksena tai microSD-kortilla.

www.garmin.com