Tuotteessa on myös niin kutsuttu pyyhkäisyominaisuus, jolla Mega Live -anturin voi asettaa skannaamaan tiettyä aluetta 120 astetta. Ratkaisu on suunniteltu erityisesti Minn Kota Ultrex -keulamoottoreita varten. Mega Live -anturin ohjelmistoja myös kehitetään säännöllisesti. Uusin julkaistu versio Humminbird Helix-, Solix-, ja Apex -laitteiden omistajille on julkaistu heinäkuussa. Uusin laitesofta tukee myös uutta TargetLock -ohjausjärjestelmää.

Mega Live TargetLockia voidaan ohjata mukana tulevalla jalkapedalilla, sähkökeulamoottorin jalkapolkimella Minn Kota Steer -ominaisuuden avulla, yhteensopivalla Humminbird-luotaimella tai lisävarusteena saatavalla käsikaukosäätimellä.

Humminbird Mega Live TargetLock -ohjausyksikkö on suunniteltu ensisijaisesti käytettäväksi Minn Kota Ultrex -sarjan moottorien kanssa, joissa on 45/52″ rikiputki. Laite on yhteensopiva kaikkien Humminbird Solix- ja Apex- sekä 8–12-tuuman Helix G3N ja 7–15-tuuman Helix G4N Mega+-näyttöjen kanssa.

Pakkaus sisältää Mega Live Imaging -anturin, Humminbird Mega Live TargetLock -ohjausyksikön, langattoman jalkapedalin, Ultrex-asennussarjan, 20 jalan (6 m) Ethernet-kaapelin ja 10 jalan (3 m) virtakaapelin. Mega Live TargetLock -ohjausyksikköä on saatavilla rajoitetusti Humminbird-kauppiailta syksyllä 2022 ja laajemmin keväällä 2023.

www.comstedt.fi

www.humminbird.com