Helly Hansenin laajaa ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitettyä purjehdusmallistoa täydentää uudenlainen vastuullinen Newport Coastal -tuotekokonaisuus.  Asu on saanut nimensä Yhdysvaltojen Rhode Islandilla sijaitsevan Newportin mukaan, joka on yksi maailman purjehduspääkaupungeista pitkällä kilpapurjehdushistorialla. 90-lukua henkivä design on yhdistetty teknisiin ominaisuuksiin ja päivitetty moderniin värimaailmaan. 

Rannikkopurjehduksen ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitetyssä takissa on ympäristöystävällinen vedenpitävä ja hengittävä Helly Tech Professional -kangasrakenne, josta yli 50 % on Ocean Bound -kierrätysmateriaalia. PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely sekä 100 % kierrätetty liuosvärjätty verkkovuori tekevät tuotteista vastuullisen valinnan.

Takissa on suojaava korkea kaulus, SOLAS-luokitellut heijastimet näkyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi, joustavat hihat optimaalisen liikkuvuuden takaamiseksi, säädettävä ja pakattava hi-vis-huppu, runsaasti taskuja sekä säädettävä helma ja hihansuut. Yhdessä haalarinmallisen housun kanssa asu muodostaa täydellisesti suojaavan asun koviinkin purjehduskeleihin.

Newport Coastal -sarjan purjehdustakin hinta on 400 ja BIB purjehdushaalarin 300 euroa.

Newport Inshore Jacket on purjehdukseen ja veneilyyn soveltuva täysin vedenpitävä takki, joka on valmistettu 100-prosenttisesti Ocean Bound -kierrätysmateriaalista. Takissa suojaavuus ja käyttömukavuus on varmistettu korkealla, fleecevuoratulla kauluksella, tuplaetulistalla sekä säädettävillä hihansuilla ja helmalla. SOLAS-luokitellut heijastimet takaavat näkyvyyden pimeässä lisäten turvallisuutta.

Newport Inshore takin suositushinta on 300 euroa.

Urban-malliston vedenpitävä ja hengittävä Active Ocean Bound -takki on minimalistinen estetiikka ja urheilulliset leikkaukset. Takki on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätystä Ocean Bound -materiaalista. Takissa on minimalistinen estetiikka ja urheilulliset leikkaukset sekä kiinteä huppu, joka tekee tuotteesta monikäyttöisen ja suojaavan monipuoliseen ulkoiluun ja vaihteleviin kesäkeleihin.

Active Ocean Bound takin suositushinta on 200 euroa.

www.hellyhansen.com