Täytettävät hevosenkenkäpelastusrenkaat korvaavat kiinteät kapokkimalliset ja vievät vähemmän tilaa. Pelastusrenkaita saa yhden tai kahden renkaan paketeissa. Ne täyttyvät kaasupatruunalla ja myös puhaltamalla tarvittaessa. 

Kelluva ilmatäytteinen nostoliina toimii myös patruunalla, hieman samoin kuin paukkuliivi, aktivoituen kontaktissa veden kanssa. Pehmeät kotelot voi kiinnittää helposti kiinnityslenkillä monenlaisiin kohteisiin niin vesillä kuin maissakin.

Pehmeät säilytyskotelot vievät vähemmän tilaa, ovat helpommin sijoitettavissa ja otettavissa käyttöön tosipaikan tullen kuin kovat kotelot. Lisäksi valmistaja kehuu tuoteuutuuksiaan hyvännäköisiksi. 

Pehmeillä koteloilla varustettujen turvatuotteiden huoltoväli on kaksi vuotta, kun kovissa kuorissa väli on vain vuoden. Pehmeässä kotelossa tuotteet ovat myös kovissa koteloissa myytäviä halvempia.

Valmistajan mukaan Jon Buoyn veneilyturvatuotteissa käytetään edistyksellistä Glo Lite -teknologiaa lisäämään heijastinpintojen näkyvyyttä. Paremmin näkyvät pelastuslaitteet avittavat pelastusoperaatioita sekä turvallisuudessa että nopeudessa, valmistaja kehuu.

www.oceansafety.com