Video- ja lämpökameraan perustuva järjestelmä tunnistaa veneitä, poijuja ja muita kelluvia esineitä. Sen lisäksi sitä voidaan käyttää yli laidan -tilanteissa varmistamaan veden varaan helpompi löytäminen.

Uusi järjestelmä kattaa tarvittaessa 360 astetta ja varoittaa lähestyvistä aluksista ja esineistä, joita ei välttämättä muuten havaittaisi. Normimoodissa laite skannaa sektoria veneen kulkusuunnassa ja kartoittaa samassa tilassa liikkuvia kappaleita ja varoittaa tarvittaessa törmäysuhkista. Osca Sentry pystyy myös lukittumaan kohteeseen ja seuraamaan sitä.


Laitteessa on 34 asteen sektorin kattava 2 560 x 1 944 pisteen tarkkuuksinen kamera, joka näkee myös hämärässä. Lämpökameran resoluutio on 640 x 512 kuvapistettä. Lämpökamerassa on 16-kertainen elektroninen zoomi. Kamera itsessään pyörii 360 astetta vaakasuunnassa ja kallistuu 20 astetta pystysuunnassa.
Isomman kenkälaatikon (355 x 202 x 250 mm) ja 4,8 kilogramman painoinen laite toimii 24 voltin jännitteellä ja siinä on RJ45-, NMEA 2000- ja wifi-liitännät. Laite voidaan yhdistää veneen tietokoneeseen, tablettiin tai muuhun mobiililaitteeseen.


www.oscar-navigation.com