YachtSense Ecosystem perustuu uuteen YachtSense Link -merimobiilireitittimeen. Se on merikäyttöön tarkoitettu mobiilireititin, joka on varustettu Raynet Ethernet -porteilla, mobiililaajakaistayhteydellä, kiinteällä wifi-yhteydellä ja digitaalisilla kytkentä- ja valvontakanavilla. YachtSense Linkin avulla veneilijät voivat yhdistää Raymarine Axiom -näytöt, mobiililaitteet ja muut langattomat laitteet julkiseen tai veneen sisäiseen wifi-verkkoon. YachtSense Link tukee kahta sim-korttia. 

Raymarine-sovellus toimii iOS- ja Android-laitteilla, ja se on yhteensopiva YachtSense Ecosystemin ja Axiom-näyttöjen kanssa. Mobiilisovelluksen avulla veneilijät voivat etävalvoa aluksen kriittisiä järjestelmiä, ohjata sähkölaitteita YachtSense -väyläratkaisua käyttävissä aluksissa ja hallita Raymarinen navigointijärjestelmiä.

Sovelluksen avulla veneilijät voivat ottaa käyttöön uusia laitteita, määrittää ja muokata aluksensa profiilia sekä varmuuskopioida ja siirtää reittipisteitä ja muita tietoja paikallisesti tai pilveen. Sillä voidaan myös valvoa mittareita ja NMEA2000-antureita, saada hälytyksiä ja katsella moottorin telemetriaa puhelimesta tai tabletista. Raymarine Axiom-laitteiden kanssa mobiililaitteella voi suoratoistaa mediaa ja hallita karttaplottereita mistä tahansa aluksella. 

Raymarine-mobiilisovellukselle on tarjolla Raymarine Premium -tilaus, jonka avulla veneilijät voivat valvoa venettään kotoa ja määrittää geoaidan veneen ympärille. Geoaita tarjoaa veneilijöille mielenrauhan, koska he voivat seurata veneen sijaintia etänä ja saada hälytyksiä, jos alus liikkuu määritetyn alueen ulkopuolella. 

Raymarine-mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi Apple-  ja Google Play Storesta. YachtSense Link -merimobiilireititin on saatavilla hintaan 1 295 euroa.  Raymarine Premium -tilaukset maksavat 19,99 dollaria kuukaudessa tai 200 dollaria vuodessa.

www.raymarine.fi